Wyświetl pojedynczy post
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2012, 18:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zauważ, że za czasów Valcxxa i Basałaja zaczęto ściągać młodych do drużyn juniorskich, ściągnięto trenera z Holandii, specjalistę od szkolenia młodzieży. Zgadnij kto go zwolnił?
Ale przecież o tym wszystkim napisałem w poprzednim poście.
Żadnego Witka Lisa nie zwolniono, dalej jest jego młodzieżowa siatka scoutingu (z tego co wiem działa prywatnie) i system szkoleniowy. To on optował za tym by Kolanko i Kamiński trenowali z pierwszą drużyną

jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Bednarz to ochydny kłamca!!! kilka tygodni temu powiedział jezeli ktoś odejdzie to sprowadzimy w jego miejsce następce a dzisiaj wywiad dla skwk i on bredzi że dojdzie tylko lewy obrońca ,ja się pytam gdzie nastepca dla Małeckiego kłamie w tej sprawie i pewnie w wielu innych jak Cupiał może trzymac kogoś takiego w klubie ?kto tak klamie.Mógł zostawić Małeckiego bo zawsze to jeden skrzydłowy więcej w kadrze a on go posłał do Turcji a my zostaliśmy z Ilievem 70 minut i z Kirmem który chce ale mu nie wychodzi.
Ta kogo Ty chcesz by sprowadzili? Takiś ślepy i nie widzisz tego marazmu w jakim Wisła siedzi? Oszczędzamy już na poważnie i transferu gotówkowego raczej w tym okienku nie będzie (prawie to pewne). Słuchaj jakby była kasa to by każdy wydawał, a każdy nie wydaje bo kasy nie ma to normalne. Jak masz 100zł i idziesz na imprezę to idziesz to prze*ebać, a nie stracić 20zł na wjazd i stać pod ścianą oczekując jakie to miss i królewny parkiety zaraz Cię nie wyrwą. Podobnie jest z piłką, wydajesz to masz dobrych zawodników
Ostatnio edytowane przez stalsanok1946 : 23.07.2012 o godz. 18:13.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując