Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2012, 17:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post

OK, może się odbudowywać, ale w Legii. Ja nie chcę na Reymonta takich elementów oglądać.
Ja też nie. Ale Cupiał na razie nadal ma "fazę" na Bednarza i Rogalę, więc jest jak jest. Swoją drogą, widać, że Bednarz kreatywnie i coraz bardziej "konwencjonalnie" spędza czas - tym razem podczas okna transferowego zamiast nurkowania i gry w tenisa po prostu robi sobie zabawy z piłką i wspomina młodość.

W sumie, zazdroszczę mu. Wolfy, wszak pewnie obaj chcielibyśmy tak pracować i inkasować za taką swoją pracę tyle, ile on, czyż nie?

I jeszcze przy odrobinie szczęścia załapalibyśmy się do słownika współczesnej polszczyzny jako synonim nowego pojmowania pojęcia intensywnej pracy... Żyć nie umierać!

W dowód uznania dla sprytu i asertywności naszego drogiego Jacka, chyba się jutro ogolę na łyso...
Ostatnio edytowane przez Markus : 21.07.2012 o godz. 17:09.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując