Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2012, 01:59
Grantar napisał(a):Wyświetl post
To że wychowanie masz "niesalonowe" to nic ale gorsze jest to że w tym co piszesz nie ma sensu.
Jaki spisek ? Gdzie ja pisałem o Bednarzu ? (jeśli już to o Cupiale i jego słowach). Czy ty w ogóle wiesz z czym się nie zgadzasz ?
Napisałem Ci wprost z czym się nie zgadzam - z Twoimi urojeniami o drenażu polskich talentów przez menedżerów. Gdzie, kto, kiedy?! Wszędzie gdzie gra się poważnie w piłkę opłacalne jest mieć szkółki, tylko nie w Wiśle - bo tak powiedział Bednarz. Opłaca się w Niemczech, opłaca się w Brazylii, opłaca się w Czechach, a u nas: ni wuja. Skoro Łysy Wąż tak mówi, to tylko wypada współczuć tym frajerom wyrzucającym pieniądze w błoto...

A że w obronie Bednarza napiszesz każdą brednię to już mój własny wniosek wyciągnięty po lekturze kilkunastu postów.

Tylko z czego ten klub na dłuższą metę ma się utrzymywać? Ze sprzedaży Brudów i Czekajów? Sorry, ale tego co nam za nich zapłaci Kolejarz Stróże (pomijając fakt, że pewnie nie zapłaci) to my się chyba nie utrzymamy...

JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Wisła nie ma akademii jeszcze ani dużej kasy na transfery ale widać że Probierz w tym sezonie obiera pomysł pewnego Francuza który w 96 zaczął pisać nową historię teamu z Highbury stadium stawiając na młodych graczy a gdy znajdzie to odmładza skład zastępując starszych graczy którzy zgubili formę młodymi.
Mistrzu, wiesz że oni:
a) mają świetną bazę szkoleniową
b) swoich "młodych" kupują za naprawdę spore pieniądze?

Tak więc Twoje porównanie obraża inteligencję czytelników. No, ale skoro Brud ma (miał?) być naszym Gerrardem, to jedziemy już bez trzymanki: wszystko przejdzie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.07.2012 o godz. 02:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując