Reksio33 napisał(a):

palikot
Może nie 3 dychy, ale z 10-15 zł. powinna bo ona też ma pokazać, że opłaca się kupować karnet co rundę, że po jakimś czasie wyjdzie Ci, że na nast. rundę masz go po prostu gratis, a taki piątak to co, po 15-20 rundach w tych cenach wyjdzie mi za darmo. 
Poza tym szkoda, że u nas nie ma sprzedaży karnetów całosezonowych, tak jak na Legi. Karnetu też nie można przekazać. Daje nam on 2 mecze za darmo, tyle, że nie jest znany dokładny terminarz, a jak wiadomo są mecze w poniedziałki, nie wiadmo kiedy jaki wypadnie, tak więc z biegiem czasu może okazać się, że kupno karnetu takie opłacalne nie jest. Plus taki, że nie musimy stać w kolejkach, ale przy obecnym stadionie, obowiązkowych kk, ilości kas to znowu nie jest problem - nawet kupić biletu przed mecezm.
|
1.No to jak komuś się opłaca stać w gigantycznych kolejkach przed SK przed meczem, to niech stoi. Co to kogo interesuje?
2. Oczywiście, żeby przydały się karnety na cały sezon, żeby karnet można było przekazać, żeby można było przez neta kupić a nawet, żeby można było sobie zmieniać sektory, w ramach karnetu, przyjść do SK do okienka: i "Prosze pani, mam na G, ale dzisiaj mam ochote iść na C, prosze mi zarezerwować wolne miejsce na ten jeden mecz i zwolnić te które mam na karnecie" albo "Mam karnet na C ale idę dziś z dzieciakami na mecz prosze za dopłatą nabić mi wejście na E 21 a moje miejsce na C zwolnić na ten jeden mecz" Tak to są fajne postulaty popieram, ale nie .......my, o jakiś zniżkach przy karnecie 70 zł
Karnet jest sprawą indywidulaną, jednym jest na ręke innym nie. I to nie cena oraz nie ilość zniżki czy konfiguracja meczów TOP jest tutaj powodem.
neq. napisał(a):

|
ja nie twierdzę, że to dużo, ale pytam czemu mam płacić więcej dlatego, że idę zdzierać gardło dla zespołu od kogoś kto kupi karnet na narożnik bo tani...zawsze było tak że na młyn najtaniej
|
Dlatego, żeby ci potem jakiś piknik z narożnika nie powiedział, że on jest lepszym kibicem od ciebie, bo płaci więcej za bilet/karnet
a co to kogo interesuje, że ty zdzierasz gardło? To za zdzieranie gardła mają być jakieś zniżki?
totalnie wam odwala
Nie pozostaje nic jak tylko pobić zeszłoroczny rekord