|
Senior Member
|
|
mr_kwolf napisał(a): 
|
Konkrety. Najlepiej z cytatami.
|
mr_kwolf napisał(a): 
|
Tylko bez tekstów, że "szkoda ci czasu na kłótnie z fan clubem Bednarza" czy innego tego typu gimnazjalne zbywanie współrozmówcy.
|
W Twojej sprawie już raz sie wypowiedziałem i zdania nie zmieniam, nie jesteś wart jakiej jakiejkolwiek polemiki, a powód już podałem.
____
Grantar napisał(a): 
|
1. Hutnik nie chciał zejść poniżej 100 tys.
|
Skąd ta wiedza, byłeś, widziałeś negocjacje, więc to tylko na teraz punkt widzenia Twojego Idola J.B.
Grantar napisał(a): 
|
2. Kierunek na młodych zdolnych Polaków jest przecież nieprofesjonalny.
|
Rozumiem, że to Twój osobisty pogląd, współczuje. Valckx miał pogląd dokładnie odwrotny, stąd budowa sieci skautingu, którą notabene już ograniczył Twój Idol J.B.
_____
Co do Burasa już o tym pisałem, jest działanie krótkowzroczne, na teraz i jest polityka długofalowa w ramach których buduje się dobre relacje z potencjalnymi kontrahentami. Zamiast iść na noże, zawsze można negocjować.
Elefant napisał(a): 
W biznesie słowo i opinia o firmie ważniejsze jest niż pieniądze. Zwłaszcza takie pieniądze. Chyba, ze bliski jest już koniec i hasło po nas choćby potop ma swoje zastosowanie.
W każdym razie słuszny skądinąd kierunek "młodzi Polacy do Wisły" będzie miał teraz pod górkę.
|
Otóż, to.
Ostatnio edytowane przez milosz : 13.07.2012 o godz. 14:48.
|
|