Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2012, 14:43
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Konkrety. Najlepiej z cytatami.
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Tylko bez tekstów, że "szkoda ci czasu na kłótnie z fan clubem Bednarza" czy innego tego typu gimnazjalne zbywanie współrozmówcy.
W Twojej sprawie już raz sie wypowiedziałem i zdania nie zmieniam, nie jesteś wart jakiej jakiejkolwiek polemiki, a powód już podałem.
____
Grantar napisał(a):Wyświetl post
1. Hutnik nie chciał zejść poniżej 100 tys.
Skąd ta wiedza, byłeś, widziałeś negocjacje, więc to tylko na teraz punkt widzenia Twojego Idola J.B.
Grantar napisał(a):Wyświetl post
2. Kierunek na młodych zdolnych Polaków jest przecież nieprofesjonalny.
Rozumiem, że to Twój osobisty pogląd, współczuje. Valckx miał pogląd dokładnie odwrotny, stąd budowa sieci skautingu, którą notabene już ograniczył Twój Idol J.B.

_____
Co do Burasa już o tym pisałem, jest działanie krótkowzroczne, na teraz i jest polityka długofalowa w ramach których buduje się dobre relacje z potencjalnymi kontrahentami. Zamiast iść na noże, zawsze można negocjować.
Elefant napisał(a):Wyświetl post

W biznesie słowo i opinia o firmie ważniejsze jest niż pieniądze. Zwłaszcza takie pieniądze. Chyba, ze bliski jest już koniec i hasło po nas choćby potop ma swoje zastosowanie.

W każdym razie słuszny skądinąd kierunek "młodzi Polacy do Wisły" będzie miał teraz pod górkę.
Otóż, to.
Ostatnio edytowane przez milosz : 13.07.2012 o godz. 14:48.
Odpowiedz cytując