Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2012, 22:19
Towarzysz Generał napisał(a):Wyświetl post
Bednarz już bodaj dwukrotnie zapewniał, że walczymy o mistrzostwo, więc patrząc na poprzednie lata jestem w stanie w to uwierzyć.

Słowo łamaga nie odnosi się raczej do podatności na kontuzje. Dlatego się skrzywiłem, bo w moim rozumieniu obrażałeś Arka i Sobola. Jeżeli chodziło o podatność na kontuzję to się zgadzam. Co do podatności na kontuzje Sikorskiego to czas pokaże.

Maor sprawia wrażenie osoby, która za 2 € zabiłaby własną matkę. Nie miałbym z tym problemu, bo większość piłkarzy leci na kasę. Gdyby przyszedł do Wisły i mówił jak Wilk, że przychodzi tutaj się wypromować, czy mówił, że Wisła płaci mu 2 razy tyle itp. to nie widziałbym problemu. Jednakże jeżeli mówi o wdzięczności dla Wisły, że chce tu grać itd. a potem odwala takie rzeczy to moim zdaniem w Wiśle grać nie powinien. Do tego handlowanie narodowością... i jeszcze powiedział, że wybrał Izrael mimo iż gdyby grał dla Polski to zarobiłby... Dla mnie jest moralnym ogryzkiem i jego nazwisko nigdy więcej nie powinno być wykrzyczane/skandowane na Reymonta.

Na koniec sprawa miejsca w tabeli. Moim zdaniem porównywalne zespoły mają Legia i Zagłębie. Zamieszać będzie mogła Korona, Lech i może Jagiellonia. Ruch bez Fornalika zapewne utonie w ligowej szarzyźnie, a w Śląsku nie jest najlepiej. Reasumując w mojej ocenie za pierwszą 6 nie wypadniemy.
Na szczęście tacy ludzie jak ty nie mają w tym świecie nic do powiedzenia bo te czasy już są za nami.
Kim ty do chu.. jesteś żeby kogoś tak oceniać Przeczytałeś coś w gazecie czy na Weszło
Jesteś intelektualnie w gimnazjum kolego,bez żadnych podstaw oceniasz drugiego człowieka,który jest od ciebie starszy i coś w życiu osiągnął

Na forum jesteś od Maja tego roku ,zacznij szanować innych bo i ciebie nikt szanować nie będzie,nawet twoja internetowa anonimowość ci w życiu nie pomoże
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 08.07.2012 o godz. 22:37.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując