Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2012, 10:41
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Słabo Szpenio, słabiutko. Wszyscy widzą że o drogach to pojęcie masz takie same jak o machaniu cepem. Dlatego gdy się zostało przerobionym na kielbasę w jednym temacie to pozostaje wyciągnięcie z kapelusza nowej karty.
Na kiełbasę powiadasz? Nie wiem gdzue Ty to wyczytałeś, gdzie przekonałeś do swoich racji. W Twoich postach więcej małostkowości, prób poniżania niż meritum. A treść? Miałka.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chcesz o tym dyskutować to odpowiedz nam proszę na zadane wcześniej pytanie, od którego tchórzliwie uciekłeś: jak to jest być katolikiem i publicznie popierać działania które Kościół uważa za grzech A wręcz atakować i poniżać ludzi którzy starają się temu grzechowi zapobiec. Jak to jest Szpeniu
Kolejny raz, gdy nie potrafisz ugryźć zmieniasz temat. Jakie to PiSiwsie. Nie wiesz co powiedzieć, nie znasz godnych informacji to myk w inny temat.

To ja Ci odpowiem pewnym cytatem,powinno Ci wystarczyć:

O in-vitro

Bardziej ufałam pragnieniu bycia matką, niż temu, co mówili księża. Nie czułam, aby Bóg zakazywał mi starania się o dziecko. A kiedy już je urodziłam, uznałam, że mnie nim pobłogosławił. To On się zgodził, w pewnym sensie, na to, by mój syn urodził się dzięki in vitro. Więc chodziłam do kościoła i dziękowałam Mu.