Wyświetl pojedynczy post
Po prostu Wiślak
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2012, 11:52
Fialo napisał(a):
Hmm czyli jeździsz w środku tygodnia na mecz Kolejarza Stróże z Wartą Poznań, nie wiedziałem, że jest taki koneser futbolu tutaj
A to Ty myślisz, że jechałem tam specjalnie dla Chrapka i na mecz?

Dobre. Teraz do meritum:

Twoje spostrzeżenia forumowiczu Fialo na temat Chrapka są bezwartościowe, bo nie jesteś osobą w najmniejszym stopniu kompetentną do szacowania wartości i umiejętności zawodnika. Podobnie jak forumowicz Misha. Nawet jeśli kiedyś rzeczywiście grałbyś z nim w piłkę. Dla mnie to opinie zwykłego pieniacza, który próbuje podpromować znajomego lub ulubieńca i za przeproszeniem „sra wyżej niż tyłek ma”. I tyle na ten temat. Nie uważam przy tym, że moje osądy na temat Chrapka mają lepszą podstawę niż Twoje.

Liczą się osądy trenerów – a tutaj wszyscy dotychczasowi trenerzy Wisły nie uważali Chrapka za zawodnika wartego włączenia do pierwszej drużyny Wisły. Nikt nie widział w nim ani wielkiego talentu, ani wielkich możliwości.

laxa napisał(a):Wyświetl post
a kogo wyście się spodziewali ?

Lewandowskiego, Sobiecha czy Brożka ?
Nie wiem, napastnika który potrafi strzelać bramki? Który prezentuje sobą cokolwiek dobrego?

Bednarz już raz pokazał, przy Beto, a także przy Matusiaku, jaki ma talent i "nos" do ściągania napastników. Teraz znów to potwierdza. To jest komediant, nie dyrektor sportowy. Bardzo mnie ciekawi, czy i ile zarobi na boku na tym transferze - menadżer pewnie ochoczo podzieli się z nim prowizją, której nigdzie indziej by nie dostał.
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 25.06.2012 o godz. 12:00.
Odpowiedz cytując