Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2012, 15:56
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Porównaj sobie grę Wisły z Lazzio za Kasperczaka na wyjeździe i dowolny mecz drużyny prowadzonej przez Smudę. Smuda podobnie jak większość polskich "trenerów" może podpowiedzieć jak przeszkadzać w grze przeciwnikowi. NIGDY nie nauczy jak grać w piłkę bo zwyczajnie tego nie wie. U nas zawsze liczyło się na kontrę nawet jak trzeba wygrać tak jak wczoraj ten tuman dalej się w 10 bronił.

Kasperczak od lat nie pracuje w zawodzie? A co przepisy gry przez te "lata" się zmieniły? Masz tatę w zarzadzie PZPN? ze tak bredzisz.
I co jeden mecz jest wykładnia czyichś umiejętności trenerskich ? Jakby Kasperczak był takim dobrym strategiem to Lazio bysmy wyeliminowali ale mieliśmy tylko jedną ofensywną taktykę bo trafiła się akurat fajna grupa zawodników do takiego grania. Obrony nie mieliśmy w ogóle,a przecież każdy zespół buduje sie od tyłu - jak tak wybitny trener i przecież były obrońca mógł Wisły tego nie nauczyć ?

Przepisy też się trochę zmieniły ale przede wszystkim piłka się zmienia co sezon. Bo jeśli nie to może zastępcą Smudy niech
zostanie Piechniczek (w końcu zdobyliśmy z nim brązowy medal na MŚ ?)

Awe napisał(a):Wyświetl post
Łżesz jak pies.

Który z tych punktów jest kłamstwem: http://www.weszlo.com/news/10841-Lat...natomia_kleski

O tych sprawach, które miały miejsce przed euro, weszlo pisało już dawno i za karę nie dostali akredytacji. Domyślam się, że nie odniesiesz się do nie wygrania ani jednego sparingu z uczestnikiem Euro, do wywalenia trzech ważnych piłkarzy z błahego powodu, do podejrzanego eksperta od przygotowania kondycyjnego (świetnie wykonał swoją robotę, przez 30 minut meczu bigali jak szaleni), do braku schematów gry ofensywnej, do zgrywania obrony z Głowackim, a potem nie powołania go w ogóle, do gry z Rosją i Czechami taktyką i składem, które były użyte po raz pierwszy.
Nie wiem po co ja to piszę w ogóle, przecież jest dobrze, jest dobrze więc o co wam chodzi?!
Ja też nie wiem dlaczego odpisuję komuś kto nie potrafi napisać posta bez personalnych inwektyw.
A bo to weszło istnieje od dziś i napisali dopiero pierwszy post ?

Podam tylko dwa przykłady:
1). Boenisch - najpierw histeria jak to tracimy kolejnego zawodnika i jak to zły Beenhakker go nie powołuje, a potem nagle nagonka, że farbowany lis. Ktoś tu chyba zmienił zdanie, co nie ? a przecież jednym z bardzo modnych zarzutów do Smudy było, że co chwile zmienia zdanie. W ogóle jest takie powiedzenie, ze tylko idiota nie zmienia zdania.
2). Lansowanie terminu kadra PZPN ale jak organizowali konkursik z biletami i potrzebowali kliknięć na facebooku (bo wiadomo, że to poprawia wartość marketingową profilu) to już były bilety na mecz Polski.

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
W porządku, choć ten drugi link odsyła do notki zamieszczonej po dokonanym wyborze, ale to Stanowski a odnośnie Tomaszewskiego macie (Ty albo dynek) podobne cytaty?
Google jest zawalony tekstami tego oszołoma i szkoda mi życia na ich przegrzebywanie, a to było przecież 3 lata temu.

---

Dobra, w ogóle kończę tą dyskusję. Smuda poniósł porażkę bez dwóch zdań - szkoda tylko, że tak wielu osobom w tym kraju sprawiło to satysfakcję ale jak to by powiedział Mateusz Klich: to takie typowo polskie
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 17.06.2012 o godz. 16:02.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując