Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2012, 15:17
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
[...]Tomaszewski i Stanowski to śmieszni hipokryci. Najpierw byli za zatrudnieniem Smudy tak jak większość kibiców, a potem nagle bez większego powodu zaczęli walić w niego jak w bęben często używając retoryki w ogóle poniżej jakiegokolwiek poziomu czepiając się ciągle o wszystko.[...]
Nie jestem adwokatem, ani jednego ani drugiego, ale byłoby dobrze, gdybyś za tak daleko idącymi sugestiami wobec ich rzekomego poparcia kandydatury Smudy mógł przytoczyć te ich wypowiedzi.
To nie tylko z czystej ciekawości, ale przede wszystkim dlatego, że osobiście nie chciałbym aby mi kiedyś jakiś prawdziwek zarzucał coś czego nie popełniłem. Ja Smudę i jego możliwości znam z totalnego zniszczenia fizycznego piłkarzy Wisły po jego pierwszym tutaj pobycie (zresztą z Legią wkrótce zrobił to samo) i kibicując Reprezentacji Polski nigdy tej kandydatury nie popierałem. Do tego jeszcze doszedł motyw sprowadzania najmitów dla przesłonięcia totalnej lagi, jaką pzpr(n) położył na szkolenie młodzieży co tylko utwierdziło mnie w olaniu tejże Reprezentacji pzpr(n).

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
[...]I tak samo będzie z następcą Smudy dlatego najlepiej by było żeby kadrę poprowadził Stanowski (przecież miał tyle celnych uwag i na pewno ma maturę, a to przecież najważniejsze na tym stanowisku), Tomaszewski zostałby trenerem bramkarzy, a Kowalczyk trenerem napastników i git.[...]
Jak widzę nie masz nic przeciwko temu, że gość, po szkole zasadniczej budowlanej prowadzi reprezentację kraju. Ciekaw jestem czy pozwoliłbyś by Twój dom za oszczędności Twojego życia stawiał... fryzjer, nie mający pojęcia o budowlance.
Odpowiedz cytując