Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 18:16
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
@UP

Czy ja wiem czy była kicha na trybunach podczas naszego meczu .... w telewizorze nie słyszysz dokładnie tego co się dzieje "tam" na żywo. Czytałem, że skandynawskie media pisały, że dawno takiego emocjonującego meczu nie było na otwarcie turnieju. Jak kibice ryknęli to stadion o mało " nie pęk". To słowa ze skandynawskiej prasy. Po raz kolejny wychodzi na to, że my Polacy widzimy negatywy i na siłę szukamy jakiś minusów. Ja widząc w tv stadion Narodowy i ten we Wrocławiu po prostu byłem dumny, że takie coś mamy w Polsce. Kapitalne obiekty.
Obiekty kapitalne, ale kibice przypadkowi, kiedyś takich było duz mniej. Swoja teze opieram o opinie ludzi ktorzy byli na meczu. Zrywy owszem byly, ale generalnie tak jak w USA na meczu na soldier Field... czyli jeden wielki piknik, nawet stwierdził to Marcin Meller (ten od playboya), mówił ze nei ma porownania do tego co dzieje sie na lazienkowskiej (co jest oczywiste), myślałem że 50tys Janków cos tam jednak małego zrobi (nie chodzi mi o odspiewanie hymnu bo to nawet na wyspach owczych wychodzi dobrze)...

qqq_b napisał(a):Wyświetl post
@UP
Ostatnia rzecz. Chcesz, aby atmosfera było zajebista na spotkaniach reprezentacji? Zrób se klub kibica reprezentacji, chodź na każdy mecz i bądź tym "dowodzącym", który będzie jechał z dopingiem przez 90 minut. Broni ci ktoś?
jakbym chciał to jeżdziłbym... a że nie chce to nie jeżdze, jesli już pojawiłbym się na meczu to nie pompowałbym balonów tylko starał się z całych sił pomóc Orłom Franciszka Polactwo to właśnie było wczoraj na meczu... Polactwo januszy cieszacych sie z remisu, bo moglismy przegrac Ja tam bym się cieszył nawet jakbysmy wszystko dostali do zera, bo przeciez samo uczestnictwo w takim turnieju to już osiągnięcie <lol> co z tego ze gralismy z automatu, przeciez janusz siedzacy z balonem nie wie ze nie gralismy w eliminacjach <lol>

PS.
Własnie chodzi o to, że grajac ostatni mecz decydujacy o awans (chyba z Norwegia) to byla super atmosfera na Śląskim... kiedyś (pare lat temu) bylo zdecydowanie lepiej, jakbys nie wiedzial to duzo ludzi zbojkotowało szopke przez Late i jego cyrki, od tego momentu zaczelo sie sypac... jakbys nie wiedzial... i dzisaj zbieramy tego efekty
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 09.06.2012 o godz. 18:23.

Odpowiedz cytując