Wyświetl pojedynczy post
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 11:17
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz o co mi chodzi. Mi nie chodzi o czy dobrze, że go pobili, nie chodzi mi o to czy to prawda itd.

Przedstawie ci to krok po kroku.

Pobito stewarda. Widzisz, żeby osoby, który były zbulwersowane odgłosami małp były zbulwersowane tym że pobito ich rodaka? Nie, mają to gdzieś.

Teraz wyobraź sobie, że jest tam setka Wiślaków, którzy się za nim wstawiają i leją się z ruskimi. Wiesz jakie byłoby oburzenie tutaj na forum? Że jaki wstyd na całą europę. Że kibole wystawiają nam złą opinie. Że jednak to co o nas mówiono to prawda. I tak pare stron. Powiesz mi, że nie mam racji? Bo ja jestem pewien, że dokładnie tak by było.

Jaki z tego morał? Ano taki, że inni mogą robić co chcą, mogą nas lać itd, a my mamy udawać, ze jest wszystko pięknie bo co powiedzą na zachodzie. Rozumiesz o co mi chodziło?
Niestety żeby dostrzec to trzeba mieć choć trochę własnej myśli, nie sraczkę w głowie.

hunter napisał(a):Wyświetl post
Błagam, nie dyskutujcie z tym klaunem.

Co do hymnu, przeczytaj sobie tekst od A do Z jeśli nie znasz na pamięć. Jeśli nie wyłapiesz o jakich wartościach wspomina, to zrób to jeszcze raz, potem następny i aż do skutku. W razie czego niech Ci ktoś wytłumaczy.

Bez odbioru.

Widać że to zakompleksione lewackie gówno. Szkoda ze coraz więcej ludzi nie prezentuje sobą ŻADNYCH WARTOŚCI

wyar napisał(a):Wyświetl post
No rzeczywiscie,w dalszym ciagu nie rozumiem o co Ci chodzi - napisalem w tekscie,ze setki komentarzy sa juz wszedzie.Zapewne komentuja to takze Ci,ktorzy sa oburzeni glupim zachowaniem na treningu Holendrow - komentarze sa WSZEDZIE negatywne (zerknalem na x
roznych stron).
Poza tym - kto gdzie i kiedy napisal,ze jeslibys wstawil sie za niewinnym bitym Polakiem,to inni Polacy mieliby Cie gdzies,lub tez opisywaliby Twoje zachowanie w negatywnym swietle ?
Probujesz manipulowac,bo dobrze Wiesz o co mi chodzi.
Poza tym,ze kibole (nie kibice) wystawiaja nam zla opinie - to oczywiste.Myslisz jednak,ze ludzie w Wielkiej Brytanii myslac o polskich kibolach utozsamiaja ich z calym polskim narodem ? Przykro mi,ale mylisz sie,zreszta oznacza to,ze w zyciu nigdzie nosa poza Polske nie wysciubiles,a szkoda,bo ponoc podroze ksztalca.Tak jak i w Polsce,tak i na calym swiecie sa rozne osoby,i w zaleznosci od poziomu wiedzy i inteligencji uslyszysz o wielu sprawach rozne opinie.Tyle.
Moi zagraniczni przyjaciele maja o Polakach bardzo dobre zdanie,choc wykpiwaja rozne nasze przywary zupelnie tak,jak my wykpiwamy ich.
Nikt nigdzie nie pisze,ze tylko Polacy to rasisci - rasizm jest wszedzie na swiecie,z tym tylko,ze gdzieniegdzie sie go bardziej toleruje.Co jest bledem,i nie ma to nic wspolnego ze swiatopogladem lewackim czy jakimkolwiek innym - rasizm wszedzie i zawsze jest sk..wysynstwem,by przypomniec Ci Hitlera i jego plany co do Slowian.
Moze teraz zrozumiesz.
P.S. W pierwszym poscie napisales "Widzisz jaka cisza w tym temacie..." itd. - pozniej musiales to wyedytowac,bo teraz to zniknelo z postu. W dalszym ciagu mam to na kompie - zrobic rzut ekranu albo poprosic moda o arbitraz ?

Co ty bredzisz człowieku. Gdyby tam była jakaś banda od nas, i rozniosła tych ruskich w pył - i przy okazji pół okolicy razem z ruskimi (tak to bywa przy takich zabawach) to od wczoraj od 23 było by to na każdym pasku każdej telewizji i portalu.
Irlandczycy dostali oklep, wisi na pierwszej stronie SPORTOWEJ onetu.
To samo z Ruskimi w Łodzi.
A o tym wrzucili na jakis schowany kij wie gdzie kontakt. Zajebiście.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 09.06.2012 o godz. 11:21.
Odpowiedz cytując