Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 10:09
Nie wiem komu potrzebne są takie komentarze o Wiśle. Co chcieli udowodnić Że charakter mają Własne zdanie na temat EURO
I co do tego mają Holendrzy
Trzeba było pojechać do Warszawy i jako kibice piłkarscy (nie kibice Wisły bo piłka klubowa do tego nic nie ma) protestować podczas obiadu u Platiniego. Ale do tego trzeba by dupę ruszyć, a w przypadku niekulturalnych odzywek po tejże dupie słusznie oberwać
A co do forum - nic dziwnego, że się z nas śmieją, skoro takie teksty padają:
palikot napisał(a):Wyświetl post
No i jesteśmy dogadani
Ty lubisz jak jest łatwo przyjemnie, my lubimy, jak jest hardcorowo i niepoprawnie.
My jesteśmy, was nie ma. Skończcie tą napinke bardzo bym prosił
Ot filozofia kibola. Precz z preczem i zabrania się zabraniać.
Elendil napisał(a):Wyświetl post
nie na temat, ale jak o czymś nie wiesz, to nie pisz. Bo akurat większość chłopaków tam wraca "jak do domu". A że dwóch gości sypie - może tak, a może to taka sama sprawa jak z Teddy Boys w Legii, gdzie media informowały, jak to się rozpruli wszyscy. I że Staruch jest ich przywódcą
Nooo, to macie z czego być dumni - kumple kryminaliści, a może nawet recydywiści !!! Czapki z głów

A gdzie się tacy uchowali
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tak oligarchiczne, na stadionie nie ma demokracji. Rusz może tyłek poza Kraków, pojeździj po Polsce to moze coś zrozumiesz. Jak bedziesz wiedzę czerpał z reżimowych mediów to zostaniesz dalej w świecie ciemności.
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
myślę, że to były "błędy młodości" zanim zdali sobie kibice w Polsce co dla nas znaczy EURO 2012... łapanki, brutalność milicji, nagonka mediów, kłamstwa polityków, zrzucania na nas winy za cało zło świata, itp., itd.
Wojna się skończyła, komuna też. Można z lasu wyjść i powoli przestawać szczekać na tramwaje.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 08.06.2012 o godz. 10:15.
Odpowiedz cytując