FraMat napisał(a):

Dokładnie... też bylem na meczach Wisły już w latach 80-ych.
100% poparcia.
Też wtedy obywaliśmy się bez sprzętu i bez pieprzonej agresji, dlatego nas dzisiaj irytują te błazny, ktore nazywają siebie kibicami, a w gruncie rzeczy robią wiochę na trybunach (nie mowiąc o bezsensownej agresji poza nimi).
|
Łżesz jak pies

Są dowody, że było inaczej... sprzęt, agresja, w mediach nie było o tym słychać, bo nie było takiego przekazu medialnego jak dzisiaj. Za błazna dasz sobie ostrzeżenie albo bana? Miało nie być obrażania.
FraMat napisał(a):

Otwarty trening był dla ludzi, ktorzy chcieli z bliska poczuć wielką, światową piłkę, a nie dla debili, ktorzy chcieli wyłądowac swoje kompleksy.
Teraz wyładowują swoje kompleksy na forum uważając się za bardziej fanatycznych bo więcej razy i głosniej krzykneli JŻS.
Ja mam nadzieję, że kiedyś ten model kbicowania zostanie zakończony. W ten czy inny sposób. Zakompleksieni debile odejdą tam gdzie ich miejsce. Zostaną ludzie kochający piłke i swoje kluby a nie siejący nienawiść do sąsiadek.
ps. nie czekam na polemikę zakompleksiałych
|
Skąd wiesz, że ktoś chciał wyładować swoje kompleksy? Twoja nadzieja ginie w realnym świecie, bo nie masz wiele do powiedzenia na stadionie

Teraz daj sobie ostrzeżenie debilu za wyzywanie innych od debili. Teraz wybiórczo będziesz traktował regulamin i mi dasz bana a sam będziesz cieszył ryja do monitora? Pewnie też usuniesz mój post, bo tak jest łatwiej
krkgiba napisał(a):
Większość zachodnich mediów trąbi o rasistowskim zachowaniu kibiców krakowskich na otwartym treningu holendrów. Przez grupkę cymbałów, która dała minimalny powód do takich podejrzeń - mamy teraz najczarniejszy z możliwych PR. I zamiast mówić o fajnym Krakowie i super kibicach, którzy mile witają piłkarzy - jesteśmy rasistami, idiotami itd...
Brawo.
|
Rasistowskie zachowania to wymyśliliście sobie wy, smutne piz.dy, których jedynym zajęciem jest siedzenie przed komputerem i klepanie w klawiaturę. Nie macie co w domu robić, sracie we własne gniazdo, kur.wy dziennikarze czytają forum i tworzą ścierwo, co nazywacie "większość zachodnich mediów".
Tyle już było pisane, skoro obrażacie frajerze jeden z drugim przez internet ludzi działających na Wiśle - ustawcie się na Reymonta z nimi, albo na wyjeździe. Wtedy zobaczymy czy będziecie tacy cwani...