Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 19:16
Markus napisał(a):Wyświetl post
Regres w grze ...? W 2011 roku i wcześniej .....
Specjalnie odniosłem się do poprzedniego roku pracy Maskanta .
Dla mnie 1 rok pracy Holendrów dawał nadzieję na sukces ... w połowie drugiego roku zacząłem wątpić ...

Markus napisał(a):Wyświetl post
Jak Bednarz mógł zdemotywować piłkarzy? Już Ci ktoś to, o ile się nie mylę, napisał. Tak jak widzieliśmy, tak jak może zdemotywować każdy szef pracownika mówiąc mu, że nie ma w firmie przyszłości i zostanie zwolniony. Jeszcze nie spotkałem się z pracownikiem, który słysząc podobne słowa stałby się nagle tytanem pracy....
Piłkarze to ludzie i reagują jak większość ludzi w podobnej sytuacji.
Moim zdaniem porównanie nie jest adekwatne, bo naprawdę nie wmówisz mi że nasi stranierri grali dobrze po to by móc grac w Wiśle w przyszłym sezonie .... To nie była główna motywacja. Nie oszukujmy się ... większość naszych zawodników nawet polskich gra albo dla pieniędzy, albo żeby się pokazać i znaleźć się w zagranicznym klubie.
Cześć z nich czuje że powinni być fair w stosunku do kibiców. To ich motywuje.
Na przykład w ostatnim meczu nie widziałem braku motywacji. Widziałem bezradność.
Tak na marginesie Bednarz nie powiedział że NIKT nie będzie miał przedłużonego kontraktu więc dlaczego miało to zdemotywować wszystkich ?
Ostatnio edytowane przez Grantar : 07.06.2012 o godz. 19:34.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując