Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2012, 10:17
AS82 napisał(a):Wyświetl post
To wypowiedzcie wojne Rosji bo Anodina napisała ,że Błasik miał alkohol we krwi (czemu w sumie chyba definitywnie nie zaprzeczono )
Co ten Binienda wyjaśnił ? Że brzoza nie mogła przeciąć skrzydła i co w zwiazku z tym ,ma to byc kolejny dowód na to ,że Tusk i Komorowski to zdrajca a Putin morderca ? Z czego co wiem to tego Biniende chcieli zaprosic do prokuratury ,żeby prawdopodobnie pod przysiegą złożył swoje zeznania i opinie w kwestii tego wypadku to sie chlop przestraszył i odmowił.
Powiedz mi jaki skutek ma rozdawanie ulotek Rosjanom i innym zagranicznym turystom ulotek w stylu "Putin to morderca ,ale wam z tego powodu wspolczujemy" ? To tak jakbyś zaprosił do siebie na obiad sierote z domu dziecka i mu powiedział "Jesteś bekartem ,ale to nie twoja wina "
Nie, lepiej zorganizujmy ruskim manifestację w Warszawie niech sobie czerwone flagi z sierpem i młotem przyniosą a my się będziemy uśmiechać. A jak podejdzie do nich 80 letni dziadak i krzyknie "won do moskwy" to wsadzić go do paki i zorganizować gajowemu orendzie po rosyjsku żeby mógł oficjalnie przeprosić. Bo inaczej wszyscy powiedzą że Polacy to rusofoby. Mam rację ? AS rusofil sam by tego dziadka pałą potraktował, jak on może tak do naszych braci.

Binienda udowodnił że brzoza nie mogła urwać skrzydła. Instytut Shena udowodnił że Błasika nie słychać w kokpicie, a tym samym załoga znała wysokość z obu wysokościomierzy. Wiadomo ze na wysokości 100 m padła komenda odchodzimy, została powtórzona, silniki dostały pełną moc i samolot zaczął się wznosić.

Na super idiotyczne pytanie i co w zwiazku z tym? Odpowiedź jest prosta. Raport sygnowany przez "ekspertów" Millera jest warty umieszczenia w publicznym szalecie celem wykorzystania w charakterze papieru toaletowego. A lemingi które od dwóch lat powielają zawarte w nim brednie, najmniej, solidnego obśmiania.

Zeznania pod przysięgą to może lemingu składać świadek. Który po ich złożeniu może zostać zobowiązany do zachowania tajemnicy. Taki był cel przesłuchania prof. Biniendy. Zamknąć mu usta pod pretekstem tajemnicy śledztwa. Prokuratura dostała wszystkie obliczenia, jak nie znają symboli to trzeba się douczyć.
Hej Nasz TS !!