Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2012, 09:02
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Asiku, jeszcze nie rozgryzłeś casu Piłsudskiego a już wyskakujesz z kolejnymi rewelacjami Gdybyś poszperał trochę bardziej to bez problemu znajdziesz znacznie więcej przykładów udzielających się w czasach znacznie bardziej współczesnych masonów ("podejrzenie" padło również na Twojego idola Gasipsa). Pytanie jest jednak inne: co Twoim zdaniem wynika z faktu że Dąbrowski (a w zasadzie Dombrowski; sprawdź sobie z ciekawości jaki życiorys miał nas bohater narodowy zanim został generałem polskim) i Potocki byli masonami
Mój idol Gasips ? Nie wiem kto to w ogóle jest...
Na temat Piłsudskiego już napisałem co miałem napisałeś i wybacz ,że nie udało mi sie rozwiązać twojej zagadki forumowy Sfinksie
Z tego wynika ,że wielu ówczesnych masonów było patriotami i wsadzanie ich od razu do wora ( najlepiej razem z żydami i pedałami) jako wredne szare eminencje które tylko z ukrycia czyhają żeby zaszkodzić Polsce jest pójściem na skróty , bo w czasach polskiego Oświecenia udowodnili , zarówno zmieniając prawo, pracujac w Komisji Edukacji Narodowej , przyczyniajać sie do uchwalenia Konstytucji 3 Maja , a także walcząc zbrojne w wojnie z Rosja z 1792 czy pózniej uczestnicząc w Powstaniu Kościuszkowskim,że zależało im na dobrym losie Polski