Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 12:19
milosz napisał(a):Wyświetl post
Zabawna jest ta krytyka na tym forum tak Meliksona, Genkowa, Wilka , Pereiki czy Iliewa ...bo to najlepsi piłkarze Wisły , gdyby nie to że to jest forum ..niby jej kibiców.

Wisła powinna się wzmacniać, a tu widzę że niektórzy bardzo się cieszą iż są plany jej osłabiania.

PS. Do Maora Meliksona mam niezmienny szacunek za wszystko co dla Wisły zrobił. Wygrał nie tylko MP, ale też 2 razy w meczach 1-0 wiadomo z kim, to właśnie Maor strzelał dla nas bramki, a że chce się rozwijać to ma prawo. Przychodził do klubu z aspiracjami, a jakie Wisła ma teraz cele, no jakie !? … Jeśli mówi się wyłącznie problemach finansowych i to po "wielkiej wyprzedaży , MP2011 i najlepszym wyniku w europejskich pucharach od 9 lat, to ilu piłkarzy musi Wisła sprzedać aby było okay, wszystkich !? Pewnie i to by nie starczyło aby załatać dług,. Bieżące problemy finansowe do też niska frekwencja, ale klub na nią usilnie pracuje, bo jak cukru nie doda to herbata słodsza nie będzie...Co nie zmienia faktu że akurat Ja i mnie podobni na mecze i tak chodzić będę, bo Wisła Kraków to nie tylko statystyki meczowe i skład personalny.
No niestety są kibice i ,,kibice'' więc się nie dziw
Na tym forum ludzie oceniają piłkarzy po tym co przeczytają w mediach,mam tylko nadzieję że to niepełnoletnie osoby i jeszcze sobie w głowie pewnych spraw nie poukładały

Dla mnie Maor jest najlepszym obcokrajowcem w historii klubu,ma chłopak ambicje i chce isć dalej
Wisła powinna mu dziękować za wszystko,kupiony za grosze odejdzie za parę milionów
To on poprowadził Wisłę do mistrzostwa ,to on dawał nam nadzieje w Europejskich Pucharach{to jego gole pozwoliły dojść do Play Off Ligi Mistrzów}to on wysłał ,,Pasy'' do 1 Ligi to on w decydującym meczu o mistrzostwo zdobył zwycięskiego gola
To on zachwycał swoją grą i został odkryciem ekstraklasy

Więc trochę szacunku

A co do sprawy reprezentacji tak naprawdę nikt poza nim nie wie jak to dokładnie było

Wisła Meliksonowi nic więcej już nie da,i to jedyny powód dlaczego chłopak chce odejść,my możemy tylko trzymać kciuki żeby jeszcze został lub mu podziękować za wszystko co dla nas zrobił i życzyć powodzenia

Maor Melikson 1906% Wisła
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.05.2012 o godz. 12:32.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując