|
Zabawna jest ta krytyka na tym forum tak Meliksona, Genkowa, Wilka , Pereiki czy Iliewa ...bo to najlepsi piłkarze Wisły , gdyby nie to że to jest forum ..niby jej kibiców.
Wisła powinna się wzmacniać, a tu widzę że niektórzy bardzo się cieszą iż są plany jej osłabiania.
PS. I) Do Maora Meliksona mam niezmienny szacunek za wszystko co dla Wisły zrobił. Wygrał nie tylko MP, ale też 2 razy w meczach 1-0 wiadomo z kim, to właśnie Maor strzelał dla nas bramki, a że chce się rozwijać to ma prawo. Przychodził do klubu z aspiracjami, a jakie Wisła ma teraz cele, no jakie !? … Jeśli mówi się wyłącznie o problemach finansowych i to po "wielkiej wyprzedaży , MP2011 i najlepszym wyniku w europejskich pucharach od 9 lat (kasa z kw. do LM i z LE), to ilu piłkarzy musi Wisła sprzedać aby było okay, wszystkich !? Pewnie i to by nie starczyło aby załatać dług,. Bieżące problemy finansowe do też niska frekwencja, ale klub na nią usilnie pracuje, bo jak cukru nie doda to herbata słodsza nie będzie...Co nie zmienia faktu że akurat Ja i mnie podobni na mecze i tak chodzić będę, bo Wisła Kraków to nie tylko statystyki meczowe i skład personalny.
PS .II) Łatwo odróżnic trolla od kibica Wisły po stosunku do jej piłkarzy, zwłaszcza najlepszych.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.05.2012 o godz. 12:21.
|