Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2012, 18:29
Niech ktoś uszczypnie, czy ja dobrze słyszałem? W związku z wypowiedzią Obamy CZYTANĄ Z KARTKI w TVN-ie skomentowano to jako "gafę" i zredagowano prośbę do polityków o przypominanie NASZEJ wersji historii.
Jakiej ....a gafie? Jakiej ....a naszej wersji? Kolenda uważa że ktoś może widzieć tu inną "wersję"?
W sumie symptomatyczne i całkiem ładny przykład że dla tej wybitnie obiektywnej dziennikarki nie ma czegoś takiego jak prawda i kłamstwo tylko "różne wersje". "Wersjowanie" w miejsce prawdy i fałszu weszło jej już w krew do tego stopnia że nie zauważa nawet gdy mówi o czymś tak chorym jak "polskie obozy koncentracyjne". Ciekawe czy choć jeden leming się zaswtanowił nad tym jej językiem, przecież to jest do ....y nędzy niepojęte jak można eufemizować ewidentny fałsz
"Inna wersja" ....a mać. Według mojej wersji pani Kolenda-Zaleska była kapo w Birkenau a potem mordowała AK-owców na Mokotowie.

Aha, Kaczyńskiemu oczywiście się i przy tej okazji oberwało bo ośmielił się cokolwiek powiedzieć )))
WISŁA PANY !!