Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2012, 11:18
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Tzn? Na AWFie nie ma czegoś takiego.Daleki byłbym od drwin z tej uczelni, bo nawet sobie nie zdajesz sprawy ile trzeba wiedzieć kończąc tam pewien medyczny kierunek.A to, że ludzie (nie mówię że Ty) są ignorantami i myślą,żę tam się podnosi ciężary, biega, gra w piłke czy coś- to już inna sprawa.
Mi to tam nie przeszkadza- jedynie wzbudza politowanie.
Paweł uwierz mi, że najmniejszego zamiaru nie miałem kpić z jakiejkolwiek krakowskiej uczelni, a już z pewnością nie z AWF-u. którego poziom znam od Osoby mi bliskiej. Więc mylisz się sugerując mój brak orientacji w temacie poziom kształcenia na AWF. Wiem, że ja bym sobie rady u Was nie dał.

Moje pytanie było czysto retoryczne i znam nań odpowiedź, Kapka nie ma dyplomu żadnej uczelni (ani AWF-u, ani żadnej uczelni ekonomicznej na której byłyby kierunki tj. zarządzanie, marketing, czy inne predestynujące do bycia menadżerem czy doradcą biznesowym), więc porównywanie sytuacji tego kapusia z sytuacją Fotygi jest po prostu nie na miejscu. Cholera wie dlaczego Cupiał go trzyma, bo poza doświadczeniem piłkarskim nie ma on nic co mogłoby go predestynować do zajmowania się w Naszym Klubie nawet skautingiem (jest już jakiś czas w Wiśle i nie przypominam sobie jakoś jego sukcesów na niwie odkrywania talentów).