Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2012, 10:07
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
chłopcze, jak masz problem ze skonstruowaniem rozsądnego tekstu to nie wysilaj się tak i nie napinaj, bo Ci żyłki popękają. Nie używaj także słów których znaczenia nie rozumiesz, bowiem później znów będziesz musiał konstruować takie dziwolągi, jak to powyżej próbując ukryć swoją kompromitację. W rzeczywistości pogrążasz się coraz bardziej.

Oczywistą oczywistością, jest w tym przypadku jedynie to, że masz poważne problemy z logicznym myśleniem (łagodnie rzecz ujmując), a ja już nie mam ochoty tłumaczyć Ci "w koło Macieju" spraw prostych wręcz prostackich do zrozumienia.

Kapka ma dyplom jakiejś uczelni, AWF-u, czy cóś innego w stylu zarządzanie, marketing etc.
Porównanie z Fotygą, kulą w płot.
Naprawdę chłopie masz poważny problem z logicznym formułowaniem myśli, popracuj nad tym trochę, krzyżówki jakieś porozwiązuj, może jakieś łamigłówki albo rebusy.
Zdrowia życzę
Tzn? Na AWFie nie ma czegoś takiego.Daleki byłbym od drwin z tej uczelni, bo nawet sobie nie zdajesz sprawy ile trzeba wiedzieć kończąc tam pewien medyczny kierunek.A to, że ludzie (nie mówię że Ty) są ignorantami i myślą,żę tam się podnosi ciężary, biega, gra w piłke czy coś- to już inna sprawa.
Mi to tam nie przeszkadza- jedynie wzbudza politowanie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/