arti napisał(a):

A dlaczego?
Kiedyś tam trenował Legię o ile pamiętam i szło jak po grudzie.
|
Za pierwszym razem był królem remisów. Za drugim razem w rundzie wiosennej 2004 miał chyba 11 wygranych, remis i porażkę. Wisła miała wtedy chyba 11 wygranych i 2 remisy i mistrz odjechał. Nie mniej jednak od tamtej pory takiej rundy w naszym wykonaniu nie było.
Pablo84 napisał(a):

Nie ma co się denerwować i polemizować z tym trollem.Szkoda zdrowia .Uważam, że to hipokryta najwyższych lotów (ale to moje zdanie).Zresztą, a propos jego linka prostującego.Ciekawy jestem, czy te sprostowanie jest tak obiektywne jak post jego adwersarza.
|
Gumka ja wszystko rozumiem, naprawdę. Potrafię zrozumieć, że budujesz sobie jakiś wizerunek na tym forum pojazdami na moją osobę, bo mi to wisi i nie chce mi się tego prostować (nawet mnie trochę bawi, że masz naśladowców, którzy muszą szukać podobnej formy dowartościowania). Potrafię zrozumieć, że ostatnie kilka Twoich wpisów w tym temacie jest zawsze o mnie. Potrafię zrozumieć, że jesteś mega spięty w temacie 93 i z byle gównem lecisz albo do mnie albo na nasze forum albo tu. Potrafię zrozumieć, że mimo że Cie wyszydzono w związku z 93u nas, kolejny raz tam wbijasz i próbujesz znowu dyskutować, a następnie jak dostrzegasz, że włożyłeś w kij w mrowisko to kasujesz posty i udajesz, że nie podejmowałeś tematu. Potrafię zrozumieć kolejne Twoje kłamstwa o tym, że masz mnie wśród ignorowanych jednocześnie odnosząc się do treści mojego postu i linka który tam podałem.
Rozumiem, że niektórzy po prostu tak mają. Niech mają - nie mój cyrk, nie moje małpy.
Ale do cholery jasnej nie porównuj naszego stanowiska w sprawie naszej historii do stanowiska Polonisty z krwi i kości, który niektóre teksty wybiera, inne pomija, żongluje datami jak mu wygodnie, a na końcu stwierdza, że 'jeszcze niedawno na Legii spiewano CWKS'. Bo osiągasz dno dna.
Weź to sobie do serca i nie odpisuj. I dołącz mnie wreszcie do ignorowanych.
Naprawdę.