Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2012, 15:51
arti napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego?
Kiedyś tam trenował Legię o ile pamiętam i szło jak po grudzie.
Za pierwszym razem był królem remisów. Za drugim razem w rundzie wiosennej 2004 miał chyba 11 wygranych, remis i porażkę. Wisła miała wtedy chyba 11 wygranych i 2 remisy i mistrz odjechał. Nie mniej jednak od tamtej pory takiej rundy w naszym wykonaniu nie było.

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się denerwować i polemizować z tym trollem.Szkoda zdrowia .Uważam, że to hipokryta najwyższych lotów (ale to moje zdanie).Zresztą, a propos jego linka prostującego.Ciekawy jestem, czy te sprostowanie jest tak obiektywne jak post jego adwersarza.
Gumka ja wszystko rozumiem, naprawdę. Potrafię zrozumieć, że budujesz sobie jakiś wizerunek na tym forum pojazdami na moją osobę, bo mi to wisi i nie chce mi się tego prostować (nawet mnie trochę bawi, że masz naśladowców, którzy muszą szukać podobnej formy dowartościowania). Potrafię zrozumieć, że ostatnie kilka Twoich wpisów w tym temacie jest zawsze o mnie. Potrafię zrozumieć, że jesteś mega spięty w temacie 93 i z byle gównem lecisz albo do mnie albo na nasze forum albo tu. Potrafię zrozumieć, że mimo że Cie wyszydzono w związku z 93u nas, kolejny raz tam wbijasz i próbujesz znowu dyskutować, a następnie jak dostrzegasz, że włożyłeś w kij w mrowisko to kasujesz posty i udajesz, że nie podejmowałeś tematu. Potrafię zrozumieć kolejne Twoje kłamstwa o tym, że masz mnie wśród ignorowanych jednocześnie odnosząc się do treści mojego postu i linka który tam podałem.

Rozumiem, że niektórzy po prostu tak mają. Niech mają - nie mój cyrk, nie moje małpy.

Ale do cholery jasnej nie porównuj naszego stanowiska w sprawie naszej historii do stanowiska Polonisty z krwi i kości, który niektóre teksty wybiera, inne pomija, żongluje datami jak mu wygodnie, a na końcu stwierdza, że 'jeszcze niedawno na Legii spiewano CWKS'. Bo osiągasz dno dna.

Weź to sobie do serca i nie odpisuj. I dołącz mnie wreszcie do ignorowanych. Naprawdę.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.05.2012 o godz. 15:56.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując