Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2012, 13:03
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Ja bym chciał w tym momencie usłyszeć od Bednarza w jaki sposób chce zbudować drużynę perspektywiczną, opartą na jakości, przyciągającą na stadion kibiców - kiedy kasy nie ma, testujemy amatorów, bazy treningowej nie ma i akademii bo zdaniem Łysego jest to zbyteczne (na marginesie niech Pan wiceprezes przeczyta sobie wymogi jakie klub musi spełnić na grę w ekstraklasie od sezonu 2014/2015).
Ja rozumiem ze jestes przeciwnikeim bednarza, ale twierdzenie ze bazy/akademii nie ma przez Bednarza to jakies czary.
Dlaczego winny ma być dyr.sportowy skoro to właścicieli nie wyłoży kasy na bazę o czym juz wiadomo od kilku lat.I powody dla których tej kasy nie wyłoży też są znane i wielokrotnie były powtarzane.
Chyba ze bazy nie ma dlatego ze Bednarz nie weźmie łopaty do rąk i jej nie wykopie.
Dlaczego winnym za brak bazy nie jest Basałaj

E: Basałaj chciał? ZAJEBIŚCIE. Rozumiem ze poczułbyś sie lepiej gdyby Bednarz mówił : ŻE CHCE?
Stary liczą sie fakty które za Basałajem nie przemawiają :
a)Sponsora znalazł ? NIE
b)Skyboxy sprzedał ? NIE
c)Miał sprowadzić gwiazdę.Sprowadził ? NIE
Prawie 2 lata był dyrektorem, wiec w którym momencie go oszukano? Po podpisanu kontraktu dowiedział sie ze "obietnica" nie bedzie dotrzymana? Czy może po 2 latach pierdzenia w stołek i zbierania kasy?
Czy może myślał ze weźmie tego trenera od młodych z Holandii i on sam wybuduje?

E2: Ja .......e ludzie wy chyba naprawde macie problem z rozróżniem kilku pojęć.Te wymagania o ktrych cos slyszałes ale nie wiesz gdzie ja w poprzednich postach ci przedstawiałem i Wisła te wymagania spełni. Kto jest w temacie wie o co dokładnie chodzi, i wie gdzie będe kolejne 2 boiska.
ad2. Skoro Basałaj odszedł bo Cupiał sie wycofał z tych planów to powiedz mi co ....a robił Basałaj przez prawie 2 lata ? 2 lata zbierał plany na bazę i go perfidnie oszukano ? Jurczyńsk ijeż ....a normalnie z tego Basałaja.
E3: P.s. jakim cudem w listopadzie było wiadome ze Basałaj do konca sezonu nie dotrwa Takim ze "Basałaj odszedł bo Cupiał sie wyfocał z bazy" to bardzo fajna wersja dla Basałaja i jego fanów.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.05.2012 o godz. 13:30.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując