Śląsk też grał chujowo, ale to nie zmienia faktu że Wy prezntowaliście równie marny poziom jak i my, liczba punktów nie zawsze świadczy o tym że dana drużyna jest LEPSZA, na wynik meczu wpływ ma wiele czynników, mieliście pare przebłysków, gdziie graliście dobrze, ale my to też potrafiliśmy, chociażby w meczu z Ruchem. Tak samo ja mogę powiedzieć, zaraz okaże się że 7 punktów w te czy tamtą nie ma znaczenia, a Zagłebie przecież jest potentatem naszej ligi : (
Sezon ogólnie dziwny, każdy mógł zostać majstrem, Wisła straciła szansę na majstra już w tamtej rundzie, więc tak czy siak my nie oczekiwaliśmy cudów, za to Wy jak to zwykle pewni siebie, myśleliście że dostaniecie mistrzostwo od tak, z przydziału, a tu niestety : D
Ja nigdzie nie twierdze, że Wisła była w tym sezonie dobra, zresztą nie było takiej drużyny w naszej lidze, ale też nie wiem czym się tak szczycić bo Wy jesteście największymi przegranymi tego sezonu i to fakt niezaprzeczalny, mistrzostwo uciekło Wam sprzed nosa, nie nam, a każde miejsce niżej to już jest sezon w dupę dla takich drużyn jak my czy Wy, aczkolwiek patrząc przez pryzmat ostatnich lat, to my nie mieliśmy zbyt dużo takich sezonów