Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2012, 15:00
morganfield napisał(a):Wyświetl post
Kto podpisywał z tymi panami kontrakty? Czy kó***a robił to po pijaku? To są pieniądze które im się należą i to czy się komuś podoba czy nie to Wisła powinna wypłacić je w terminie. Po Błoniach, czy parku Jordana powinni biegać ci którzy podpisali z tym szrotem kontrakty, a nie nawet najmarniejsi kopacze. Za błędy trzeba płacić, a nie szukać winnych.
Słuchajże dzieciaku....

chodzi zupełnie o coś innego, jakoś inni nie mieli problemu aby kaska pojawiła się kilka dni później. Sam kiedyś maiłem podobną sytuację i oczywiście zgodziłem się bez wahania na taką propozycję, wiedząc że w miejscu gdzie pracuje nie ma walenia w ch. z pieniędzmi...

Jak tego nie rozumiesz tzn że jesteś.... jak ludzie z którymi codziennie muszę się ujadać (czyli największa obelga z możliwych) w robocie tłumacząc podstawowe zasady etyczne, nieetyczne, prawne, ustawowe, pisane i niepisane w życiu...

edit:

Revolver napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jakim człowiekiem jest Guła, może będzie szczęśliwy oglądając Ekstraklasę w TV i pobierać wypłaty, może nie. Jeżeli nie, to rozwiąże kontrakt z klubem za porozumieniem stron.
Guła jest takim człowiekiem, że nie chce dać swej czystej koszulki rzeszom fanów proszących go po meczu...

"Klub zabronił".... no tak, zabronił albo kara 2 stówki.... czyli tak jakby 99% tego forum dało 2zeta żulowi na piwko (proporcjonalnie do zarobków), tylko kibic to nie żul...

Piłki nie umie kopać to przynajmniej wynagrodziłby w 0.001% swoją nieudaczność rzuceniem koszulki, ale gdzie tam.... pare złotych trza wpłacić do klubowej kasy, uj że jest koniec sezonu, przecież nie jest świętym mikołajem.

PS.

Też nie rozumiem ludzi proszących Łukaszka o jego trykot.. Chyba,że planowali usunięcie z tyłu jego nazwiska...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 14.05.2012 o godz. 15:11.

Odpowiedz cytując