SWEET_83 napisał(a):

"Romell będzie wypożyczony do Wisły, z zapisaną w kontrakcie możliwością pierwokupu"
I znów popełniamy ten sam bład. Zespołu sie nie buduje na zawodnikach wypożyczonych ! Ile można popełniac te same błędy? ehhhh
|
Z słów Bednarza z ligi + wnioskowałem, że jest on zdania, że w kadrze musi być więcej niż 2 napastników. Dlatego uważam że Bednarz widzi Romella jako tego "trzeciego" bo osobiście liczę, że uda się podpisać jednak Pawła. Moim faworytem do zasilenia Wisły był Gruzin Dvalishvili nie wiem czy podpisanie tego chłopaka nie wykluczy tego.
Co do Quiotto to przynajmniej na filmiku w przeciwieństwie do Beto można stwierdzić że potrafi biegać czy coś jeszcze pozytywnego można o nm napisać raczej nie. Ciekawi mnie tylko czy Bednarz widział go kiedy kol wiek na oczy, czy zdał się na rekomendacje managera i materiały video które w Hondursiae kręcone są kamerą na poziomie tej z telefonów komórkowych.
Ciekawe jeszcze czy piłkarzowi z charakteru bliżej do Chaveza czy Costlego. Jeśli go podpiszemy życzę mu naturalnie jak najlepiej ja osobiscie jednak widziałem jako tego "trzeciego" jakiegoś młodego perspektywicznego polaka.