Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2012, 16:18
westersyl napisał(a):Wyświetl post
tetris wake up! Biton do samego końca twierdził że chce tu zostać tylko tych pytań było proporcjonalnie mniej wraz z jego słabszą grą i marnowaniem setek. Zlewania sprawy nie było na początku tylko brak umiejętności bo przegrywał rywalizacje z Genkovem nie u jednego trenera. Zapewniam Cie że jeśli ktoś go obserwował wiosną i zobaczył jesienią ta na pewno nie wyłoży za niego dobrych pieniędzy. W przeciwieństwie do zawodników którzy poszli do Niemiec czy to Rudniev oraz Lewandowski Biton nie ma potencjału motorycznego oraz fizycznego. Nie mówiąc o kwestii wolicjonalnej, u tych zawodników podstawą jest walka.
A co miał powiedzieć? Nie każdy jest Kirmem i nie mówi wprost, że chodzi o odfajkowanie kolejnych meczu do wakacji. Większość grajków będzie mówiła, że się starają i im zależy - bez względu na to jak jest naprawdę. Jeśli im wierzysz - Twoja sprawa. Myślę, że jeszcze usłyszymy o Bitonie nie raz i nie dwa. Ale jak strzela gole dla innego klubu. Natomiast cena 1,6 mln oczywiście wygórowana - nie mam tu żadnych pretensji, że go nie wykupiono. Myślę, że jest wart jakieś 900 tys euro + 20% od następnego transferu. Jakby się sprawdził i poszedł za rok-dwa za 3 mln to wtedy Belgowie dostali by te 1,6 bańki w sumie ale tak od razu to lekka przesada.
Ostatnio edytowane przez thechris : 13.05.2012 o godz. 16:23.
Odpowiedz cytując