Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 11:14
Cytat:
za Wilka, który - po odsunięciach do klubu Kokosa - wyrasta na najsłabsze ogniwo.
Cały sezon był jednym z najlepszych zawodników, grał dobrze w pucharach, strzelał gole asystował. Prawdopodobnie spędził najwięcej minut na boisk z wszystkich naszych zawodników. Liga, liga europejska, puchar polski przez wiekszość sezonu nikt nie pisał o nim złego słowa. Mało tego byl tym o którym, się mówiło że jest to "jedyny, który walczy"
Zdarzyły mu się ze 3,4 słabsze mecze pod koniec sezonu i nagle ktoś dochodzi do wniosku "ten Wilk jednak słaby" Nie wiem czy to jest nasza taka polska mentalność aby objeżdżać jak komuś nie idzie czy to ogólnie jakaś taka ludzka nienawiść bo teraz jak widzę że jak Messi się gdzieś potknie to jakby pół świata na to czekała aby powiedzieć że jednak on nie jest najlepszy.

Żebyś Ty chociaż regularnie oglądał tego Pazdana napisał o nim coś konkretnego bo ja widziałem takie mecze w którym podawał napastnikowi drużyny przeciwnej prostopadłe piłki i taki w którym strzelił gola z 35 metrów. Czy opisałbyś mi mecz Głowackiego w Trabzonsporze i z kim Brożek nie dały rady Celticu czy Turcjii. A nie tylko zasiadał w loży szyderców którzy będą wyśmiewać wszystko co dzieję się w klubie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.05.2012 o godz. 11:17.
Odpowiedz cytując