Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2012, 16:21
Odniose się do jeszcze jednej opinii
thechris napisał(a):Wyświetl post
Fetę to mieli we Wrocławiu. W Krakowie było wręczenie pucharu i runda honorowa. Nie myl podstawowych pojęć. . Dla mnie to była życzliwość i kultura na wysokim poziomie. Coś co mogłem oglądać do tej pory na meczach tenisa ziemnego czy golfa. Jestem dumny z tego jak klub i kibice przyjęli braci z Wrocławia. Stanęli na wysokości zadania. Mnie to się oglądało z przyjemnością. Wiem, że mocno kibicowałeś aby MP został Ruch ale musisz obejść się smakiem.
Obawiam się, że przesadziłeś.
Nie bylo tu żadnego przejawu kultury czy życzliwości.
Nie byłoby bowiem takiego zachowania, gdyby na naszym stadionie mistrzostwo zdobył inny klub (Legia, Amica czy Ruch). Nikt z naszych by ich nie oklaskiwał. Nie pozwolono by na runde honorową a wręczenie pucharu odbyłoby sie przy gwizdach, albo w ogóle.
Tak więc nie przesadzajmy z ta nasża kulturą i zyczliwością jak na korcie tenisowym czy polu golfowym.

thechris, czy oklaskiwałbyś kulturalnie nowego mistrza gdyby to była Legia, albo Amica?

A po co wałkujemy ten temat? Widocznie jest taka potrzeba. Nie wszyscy kibice identyfikują się pogladami i zachowaniami innych kibiców.Warto, aby ci najbardziej fanatyczni też wzieli to pod uwagę.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując