Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2012, 11:44
Krav napisał(a):Wyświetl post
Na prawdę gwarantuje Ci, że nie potrzeba wystawiania młodego składu - pierwszy jest wystarczająco chujowy, by ze Śląskiem przegrać. Oglądnij sobie kilka meczów Wisły w tej rundzie (o całym sezonie nie wspomnę), a później się wypowiadaj, bo coś mi się wydaje że jesteś deko w innej rzeczywistości. Ja wiem, że co roku Wisła powołana do grania o najwyższe cele, ale raz na kilka sezonów zdarza się chudszy rok. Teraz kur.wa mać wielkie halo, bo Wisła gra ze Śląskiem, mecz z podtekstami i legioniści oburzeni (tak tak, boli was w głębi że Wisła może przegrać ze Śląskiem i będzie już w 100 % po mistrzu) - do siebie i waszych pseudopiłkarzyn miejcie pretensje że dali dupy z Lechią i Jagą.

Ile razy można to pisać - jak Wisła zagra tak jak w większości meczów tej rundy, a Śląsk np jak wczoraj to o żadnym podkładaniu nie może być mowy. Zagrają po prostu na swoim "noromalnym" poziomie, i niechże to w końcu do Ciebie dotrze. A jak nie dociera to obejrzyj sobie co my aktualnie gramy, a później miej pretensje do całego świata.
O jakich ty pretensjach mówisz? Naprawdę sądzisz że w Warszawie jeszcze wierzą w mistrzostwo? Jak tak to spójrz w tabele, a później w terminarz. Ponadto przeceniasz grających taką samą padake na wiosne jak my Śląska (nie oszukujmy się, wczorajszy mecz to wyjątek).
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując