Krav napisał(a):

Na prawdę gwarantuje Ci, że nie potrzeba wystawiania młodego składu - pierwszy jest wystarczająco chujowy, by ze Śląskiem przegrać. Oglądnij sobie kilka meczów Wisły w tej rundzie (o całym sezonie nie wspomnę), a później się wypowiadaj, bo coś mi się wydaje że jesteś deko w innej rzeczywistości. Ja wiem, że co roku Wisła powołana do grania o najwyższe cele, ale raz na kilka sezonów zdarza się chudszy rok. Teraz kur.wa mać wielkie halo, bo Wisła gra ze Śląskiem, mecz z podtekstami i legioniści oburzeni (tak tak, boli was w głębi że Wisła może przegrać ze Śląskiem i będzie już w 100 % po mistrzu) - do siebie i waszych pseudopiłkarzyn miejcie pretensje że dali dupy z Lechią i Jagą.
Ile razy można to pisać - jak Wisła zagra tak jak w większości meczów tej rundy, a Śląsk np jak wczoraj to o żadnym podkładaniu nie może być mowy. Zagrają po prostu na swoim "noromalnym" poziomie, i niechże to w końcu do Ciebie dotrze. A jak nie dociera to obejrzyj sobie co my aktualnie gramy, a później miej pretensje do całego świata.
|
O jakich ty pretensjach mówisz? Naprawdę sądzisz że w Warszawie jeszcze wierzą w mistrzostwo? Jak tak to spójrz w tabele, a później w terminarz. Ponadto przeceniasz grających taką samą padake na wiosne jak my Śląska (nie oszukujmy się, wczorajszy mecz to wyjątek).