Wyświetl pojedynczy post
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2012, 19:55
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Meliksona na 100% odejdzie bo Wisła potrzebuje kasy - oczywiście nikt za niego nie zapłaci mitycznych 3 mln euro poza wszystkim trudno o taką kwotę grając w słabym zespole i lidze.
Wisła to nie firma że musi na już mieć masę pieniędzy. Gdy będzie Boguś wiedział, że jak zainwestuje 0,5 mln za kontrakt Maora na przyszły sezon, dwa i ten mu da Champions League to go zostawi, podobnie jak w przypadku Pawła Brożka, którego nie Chciał Boguś puścić do Fulham!

Merkury napisał(a):Wyświetl post
Ja bym do tego dodał Sobola - niestety ale metryki nie da się oszukać a ten zawodników przede wszystkim bazował na atrybutach fizycznych - nigdy nie był wirtuozem.
Jak pisałem tydzień temu, dwa że Sobol jest do wywalenia to mi Chciano bana dać ! Efekt jaki jest każdy widzi!
Sobol i Wilk time to say goodbay, podobnie Boguski i pseudo-zagraniczne gwiazdki z Jaliensem na czele!
Dać szanse młodym Czekajowi, Kurcie, Chrapkowi i kupić młodych zdolnych. W Polsce są piłkarze, którzy nas wzmocnią, wzmocnić nas nie wzmocni Michał Pazdan, jest dobrym uzupełnieniem, wyrównaniem kadry ale pamiętać należy że wzmocnić mogą nas tylko gracze pokroju Abdou Razacka Traore i tutaj pole do manewru dla Jacusia Bednarza.
Za darmo, czy też za małe sumy można naprawdę skleić super drużynę ale drużynę nie Polską, nie Zagraniczną a zrównoważoną.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując