karas1983 napisał(a):

To bzdura, zwykła gra menadżerów i zagrywka pijarowska. Taktyka negocjacyjna przed nowym sezonem. Nie ma się czym podniecać. Prędzej trafię szóstkę w lotka, niż APOEL zaangażuje Jirsaka.
Czy Wy naprawdę nie umiecie odróżniać dziennikarskiej fantazji i zagrań menadżerów od rzeczywistości?
Jeszcze mam pytanie do
BBudowniczego: wytłumacz mi zatem łaskawie, jak to jest, że
żaden profesjonalny klub świata nie stawia na masowe sprowadzanie i szkolenie młodych Polaków, skoro to Twoim zdaniem taki świetny interes i tak łatwo oraz tanio można stworzyć z nich fajną drużynę? Skoro to nie problem, by zebrać, pozbierać i wyszkolić takich Lewandowskich, Mierzejewskich, Jankowskich, Błaszczykowskich, Piechów i kogo tam jeszcze wymieniasz? A niektóre profesjonalne kluby mają naprawdę wspaniałe scoutingi. Idioci? Nie umieją liczyć, kalkulować, że wolą ich pomijać? Są z nich dupy, a nie profesjonalni zarządcy? Nie znają się na sporcie tak jak Ty?
Chcesz uczyć razem ze Zdziskiem K., Rogalą i Bednarzem Niemców, Anglików, Holendrów, Hiszpanów, Francuzów, Rosjan, Włochów, Ukraińców itd. jak robić w sporcie pieniądze i wyniki?
Powodzenia. Dzięki Tobie mam dziś na forum dużo dobrej zabawy.