Wyświetl pojedynczy post
Po prostu Wiślak
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2012, 12:40
karas1983 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe ile w tym prawdy:

http://www.90minut.pl/news/186/news1...Jirsakiem.html

Jak Tomek od Nas odejdzie to zacznie się lament, jaki to świetny zawodnik był
To bzdura, zwykła gra menadżerów i zagrywka pijarowska. Taktyka negocjacyjna przed nowym sezonem. Nie ma się czym podniecać. Prędzej trafię szóstkę w lotka, niż APOEL zaangażuje Jirsaka.

Czy Wy naprawdę nie umiecie odróżniać dziennikarskiej fantazji i zagrań menadżerów od rzeczywistości?

Jeszcze mam pytanie do BBudowniczego: wytłumacz mi zatem łaskawie, jak to jest, że żaden profesjonalny klub świata nie stawia na masowe sprowadzanie i szkolenie młodych Polaków, skoro to Twoim zdaniem taki świetny interes i tak łatwo oraz tanio można stworzyć z nich fajną drużynę? Skoro to nie problem, by zebrać, pozbierać i wyszkolić takich Lewandowskich, Mierzejewskich, Jankowskich, Błaszczykowskich, Piechów i kogo tam jeszcze wymieniasz? A niektóre profesjonalne kluby mają naprawdę wspaniałe scoutingi. Idioci? Nie umieją liczyć, kalkulować, że wolą ich pomijać? Są z nich dupy, a nie profesjonalni zarządcy? Nie znają się na sporcie tak jak Ty?

Chcesz uczyć razem ze Zdziskiem K., Rogalą i Bednarzem Niemców, Anglików, Holendrów, Hiszpanów, Francuzów, Rosjan, Włochów, Ukraińców itd. jak robić w sporcie pieniądze i wyniki?

Powodzenia. Dzięki Tobie mam dziś na forum dużo dobrej zabawy.
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 18.04.2012 o godz. 12:42.
Odpowiedz cytując