Wyświetl pojedynczy post
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2012, 13:40
methiu napisał(a):Wyświetl post
No offence ale mam alergie na sformułowania typu (...) żle (...) też źle. Przecież wiadomo, że jedni są za, inni przeciw. Ci sami pisali, że tak źle i tak źle?

Tylko czemu chcą się go pozbyć? Bo ciągle łapie kontuzje. Czy Głowacki jest nam naprawdę potrzebny?
Środkowi obrońcy na przyszły sezon z ważnymi kontraktami - Chavez, Czekaj, Bunoza, Jaliens(?), Uryga. Słownie "pięć" obrońców bo co jeśli Jaliens odmówi renegocjacji kontraktu. Bierzemy 6-tego?
methiu, prawada jest taka, że liga turecka jest sporo lepsza od T-ME Turcy wzięli Głowę w najlepszym dla stopera okresie, wciągneli to co się dało i teraz przechodzą na wyższy poziom, ale Arek byłby przynajmniej drugim stoperem w T-ME (Żewłakow może okazać się ewentualnie lepszy). Wiele wskazuje na to, że klub opuści przynajmniej jeden z duetu Chavez-Jaliens więc zostaniemy z 2 (słownie dwoma) w miarę doświadczonymi stoperami.
Dardiook
Cytat:
Oczywiscie ze wychowankowie sa potrzebni, lecz nie uwazam ze poziom obecnoe jaki prezentuja pozwalal na to by oprzec na nich konstrukcje druzyny. Predzej popadna w depresje niz udzwigna odpowiedzialnosc za wynik druzyny.
a gdzie ja napisałem, że mają oprzeć na nich drużynę?
thechris
Cytat:
Rozumiem, że wolałbyś Robaka za 1,2 mln Euro niż Meliksona za 650tys...
gdzie ja tak napisałem?
Panie i panowie ja wcale nie twierdze, że Kurto, Burliga, Brud itd mają nas zbawić, ale ktoś musi w kadrze zespołu być, ao nie stać nas na zatrudnianie/kupowanie graczy w hurtowych ilościach
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 17.04.2012 o godz. 13:45.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując