Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2012, 13:00
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mam tylko jedno pytanie: co daje Probierzowi prawo do takich wypowiedzi? Rozumiem gdyby coś takiego powiedział Kulawik albo Moskal (którego potraktowano jak śmiecia żeby móc zatrudnić naszego obecnego krasomówce), ale on?

Oficjalnie od teraz Probierz jest dla mnie żałosną szmatą. Do tej chwili nic do niego nie miałem - ot, marny ligowy trenerzyna zatrudniony żeby "czynić cuda". Pamiętam masę jemu podobnych którzy przewinęli się przez Wisłę. W tym momencie jednak przegiął.
Koleś który w swojej krótkiej karierze trenerskiej zdążył obskoczyć oba Łódzkie kluby (choć podobnież związany był tylko z jednym) daje wykład o wierności.

Brak słów.

Żeby była jasność: nie chodzi o to że nie ma racji. Ale słysząc takie słowa padające z ust akurat jego aż ciśnie się na ust cytat z Patryka Małeckiego...
No to ostro pojechałeś
No to Probierz ma problem - oficjalnie - co najmniej próby samobójczej spodziewać się trzeba po takim oficjalnym komunikacie.
Bidny trener nieśmiało sugeruje, że może doping by zawodnikom pomógł grać, skoro on sam nie umie ich zmobilizować. Nie mówi nawet, że on jest z Wisłą na dobre i złe tylko, że "Z Wisłą się jest na dobre i na złe" (ale pewnie jeszcze tego na lekcjach nie było więc nie rozumiesz różnicy między "jestem" a "się jest").
Post szczeniacki, "autorytet" od cytatów adekwatny do poziomu grafomana. Tylko czemu rodzice mu pozwalają pisać na forum, zamiast do lekcji zapędzić - niedługo egzaminy do gimnazjum przecież
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 15.04.2012 o godz. 13:09.
Odpowiedz cytując