|
No ale równie dobrze można powiedzieć , że nie kupilsiśmy Lewandowskiego a był juz praktycznie z nami dogadany, ale chciał jakiś tam kopacz z II ligi pensję Brożka,a bracia Makowie wystraszyli się presji i poszli do Bełchatowa.Nie wiemy za ile poszedł Rybus i Borysiuk, ja rewelację gazet dzielę przez 3.W każdym bądz razie, to musiał być geniusz ich dyr sportowego że udało się opchnąc tych graczy za jakiś senosowny pieniądz.
Gracze tylko Olkowski powinni być wykupieni, ale też pozostawieni w swoim macierzystym klubie by się ogrywali.
Wisła Kraków to klub topowy do którego powinni przychodzić gracze już ukształwowani, a nie tacy, którzy będa się uczyć.A to, że sobie Jaliens nie poradzi w naszej buraczanej lidze, to kto się tego spodziewał?To nie jest gracz anonimowy, tylko niedawny rep Holandii vice mistrz Holandii itp.Po prostu nie zaaklimatyzował się.Nie wyszło?Zdarza się.
Kacper91.Ale chłopie, przecież to logiczne, że ja nawet nie się o drugich Farfanach czy Alexach.Inny świat, inna półka.Chodzi mi o to, by żeby wyjąc trzeba włożyć odpowiednią kwotę, ale skoro my sprowadzaliśmy glównie graczy darmowych, to znaczy, że coś chyba jednak było na rzeczy = BRAK ŚRODKÓW.
Za młodziezowych reprezentantów sensownych reprezentacjii też trzeba zapłacić.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.04.2012 o godz. 23:09.
|