ToTylkoJa napisał(a):

|
Nie wszystko kręci się wokół Wisły - Wisła nie ma mistrza to liga jest słaba
|
Oczywiście że nie a liga jest bliźniaczo podobna jak rok temu, z tym że w tym roku to Legia gra najrówniej
ToTylkoJa napisał(a):

|
Wisła ma cięższa drabinkę w PP to musi to być ustawione
|
Co do wcześniejszych rund, to się nie wypowiadam, natomiast to 'losowanie' półfinałów to była farsa - nie dość że na Legii to ponoć tego nie losowano tylko wyciągano kulki nawet nie mieszając

Nie mam dowodów że to było ustawione ale dla samej transparentności, to śmiech na sali.
ToTylkoJa napisał(a):

|
Mecz z Ruchem ustawiony? Chyba tylko w oczach kibica Wisły. Przeglądałem mnóstwo for klubowych i jest zgodna opinia, że sędzia mylił się w obie strony (czyli był po prostu słaby, a nie przekupiony). Bo gdyby ten mecz był ustawiony, to błędy byłyby tylko na korzyść Ruchu, a jak wiemy tak nie było.
|
Jak dla mnie mylił się w jedną i to grubo, natomiast jak pisałem - jeśli był wał to sędzia to pod siebie robił(a że trafiło to akurat na nas to przypadek)
To jest o wiele gorsze do wykrycia niż taka systemowa korupcja która miała miejsce wcześniej , bo tu jest sędzia - 2, 3 jego zaufane osoby, które pojeżdżą, poobstawiają - dorzucą coś w sieci...w zasadzie spokojnie można zgarnąć kilkanaście tyś bez ryzyka, rozbijając to na małe kwoty u każdego buka
Ale żeby nie było - nigdy nie usłyszysz ode mnie że Wisła jest jakimś cierpiętnikiem.Graliśmy lepiej, to wygrywaliśmy, zdobywaliśmy tytuły, teraz gramy kichę i to przekłada się tak na tabele jak i na PP