tomek100 napisał(a):

Trzeba być wyjątkowym głupkiem takim jak Ty, żeby nie doczytać i nie zrozumieć, że mój post odnośnie samochodu i drzewa był odpowiedzią na posta kogoś tam (+ Twoja odpowiedź nie niego) z sugestią żebym walną głową w brzozą. Zrozumiałeś?
Mogę Ci podać co najmniej 50 ekspertów z Polski, dużo bardziej znanych, którzy twierdzą coś dokładnie odwrotnego.
|
A tak Ci przeszkadzały inwektywy...
Ja również poproszę - podobnie jak BBudowniczy - listę co najmniej 50 ekspertów z Polski, którzy twierdzą coś dokładnie odwrotnego.Z wielką chęcią zaznajomię się z ich ekspertyzami, badaniami i symulacjami.
Hehe patrzcie - Archi czeka na mieszkania od PiS-u... Od pięciu lat archi PiS już nie rządzi biedaczku. Myślałeś, że mieszkania wybudują w czasie 18 miesięcy? Kolejny głuptasek.
Arapaho napisał(a):

|
Niestety albo stety wyboldowane kwestie podwazają wiedzę tej osoby - samolot nie rył ziemi bo nie ma na to śladów i było to mówione setki razy, a dowód że koła były odwrócone jest obalony bo inne czesci samolotu były w normalnej pozycji . Żeby nie było nie uważam prof Dakowskiego za alfę i omegę ale gość dowodził że są uzasadnione podejrzenia że coś od wewnętrz rozsadziło część samolotu a potwierdził to prof Binienda po 2 latach na symulacji numerycznej.Tylko tyle
|
Ja to wiem, Ty to wiesz, sporo ludzi to wie... No ale są jeszcze okazy pokroju Tomka100, który na takich komentarzach jak ten w linku budują swoją wiedzę...