Lukasz napisał(a):

|
Tyle że suma sumarum klub jest o krok wstecz.
|
Widzisz, tylko my ten krok wstecz wykonujemy dokładnie od zwycięstw nad Parmą i Schalke.
To było takie powolne, czasem nawet niewidoczne opadanie, które punkt krytyczny osiągnęło niby dziś ale tak na prawdę, chwilę przed przybyciem Holendrów.
Holendrów można oceniać tak albo inaczej ale większość złego, zdarzyło się wcześniej.
Jedyny fakt który powiedział Łysy, to ten że jak on przychodził to było z 8 zawodników do rozsądnej sprzedaży.Dziś po opchnięciu Meliksona, zostaniemy z zerem a przecież całe lata, tym ratowaliśmy budżet.
Dlatego ja autentycznie nie widzę naszej przyszłości w takim układzie jak jest.Ta 20% redukcja wydatków nic nie da bo dochody spadną jeszcze bardziej a do tego nie będzie można tego załatać poprzez sprzedaż, bo nie będziemy mieli kogo sprzedać
Elendil napisał(a):

a w latach 98-2003 nie wykładał/pożyczał?
|
hehe, no widzisz, akurat się zgrało z tym co napisałem - tak, do 2003 wykładał/pożyczał ale to dawne czasy.Dziś nic nie wskazuje by cokolwiek miało wrócić. - Pomysł jest jeden - winien/ma - ma się równoważyć stąd Pilch prezesem, tyle że jak dla mnie nie ma takiej opcji by to się równoważyło a już w ogóle nie ma opcji na jakiekolwiek sukcesy sportowe(nawet na krajowym podwórku)