Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2012, 10:06
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam o tym mitycznym przygotowaniu fizycznym, na które można wszystkie niepowodzenia zrzucić to mi się aż niedobrze robi. Był tu nawet na forum ostatnio taki jeden, który stwierdził, że to iż teraz słabo gramy w stosunku do innych jest spowodowane paroma meczami dodatkowo w LE na jesień, których inni nie mieli... no k***a myślałem że padnę ze śmiechu. To nic że w międzyczasie mieli 2 miesięczne wakacje. Tym leniom pier***m się po prostu nie chce zapieprzać. Ci goście grają mecz raz w tygodniu. Wysiłek przez 90 minut. W tygodniu trenują parę razy po godzince czy dwie, a resztę bujają się po galeriach. I oni są źle przygotowani fizyczne? Nie mają siły? Po czym k***a?
Powiedz mi szczerze,.... gadasz tak byle gadać.. czy masz jakąs wiedzę w tym co piszesz?
Jeśli nie wiesz na czym opierają się makro i mikrocykle to weź najpierw o tym poczytaj, bo Polacy mają tendencję to wiecznego narzekania na wszystko, bo oni się znają najlepiej na wszystkim.
W przypadku Polskich drużyn odpowiednie ukierunkowane przygotowanie motoryczne ma fundamentalne znaczenie, ale w wypadku kiedy tym sterują doświadczeni specjaliści z fizjologami- a Wisła takie wsparcie miała.
To, że znów nie awansowaliśmy do CL można po części zwalić na karb pecha.Pomijam już te parę minut w rewanżu, po prostu trafiliśmy na najśliniejszą możliwą drużynę i a rewanż graliśmy w bardzo ciężkich warunkach atmosferycznych.
Można gdybać, ale w wypadku awansu, każdy by tutaj tasował się nad genialnym przygotowaniem, strategią Cupiałem itp.
Kto nie ryzykuje szampana nie pije.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując