Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2012, 08:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że nasi kopacze zostali przygotowani na sprint a nie na bieg długodystansowy, a ten sprint miał nam dać wiadomo co.Po Apoelu i tak byśmy grali w grupie, dlatego uważam, że ona by była dobrym miejscem na ogrywanie młodzieży, tymczasem, częśc kadry wypadła z obiegu przez kontuzje spowodowanymi głównię grą na 3 frontach.Celem Wisły jest CL-ją jeszcze można potraktować priorytetowo. ale nie LE, która nie skalkuluje się z traceniem pkt w lidze.Więcej byśmy zyskali na bardziej prawdopodobny kolejnym mistrzostwie i kolejnym podejściem do CL.Ale to moje zdanie.Wisła w tamtej rundzie grała praktycznie jednymi i tymi samymi graczami- mieliśmy silną 11 ,bo rezerwowi to fikcja.
Jak czytam o tym mitycznym przygotowaniu fizycznym, na które można wszystkie niepowodzenia zrzucić to mi się aż niedobrze robi. Był tu nawet na forum ostatnio taki jeden, który stwierdził, że to iż teraz słabo gramy w stosunku do innych jest spowodowane paroma meczami dodatkowo w LE na jesień, których inni nie mieli... no k***a myślałem że padnę ze śmiechu. To nic że w międzyczasie mieli 2 miesięczne wakacje. Tym leniom pier***m się po prostu nie chce zapieprzać. Ci goście grają mecz raz w tygodniu. Wysiłek przez 90 minut. W tygodniu trenują parę razy po godzince czy dwie, a resztę bujają się po galeriach. I oni są źle przygotowani fizyczne? Nie mają siły? Po czym k***a?
Odpowiedz cytując