Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2012, 12:24
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie mów do mnie synku...

Jak sam wspomniałeś są to badania, wyniku których nikt pewien być nie może (oczywiście Ty pewien jesteś hehe)... Możesz w nie wierzyć - tak samo jak w to, że w 30 lat średnia życia mężczyzn w Polsce podniesie się o 10 lat. Ciekaw jestem, jaki wpływ na średnią "dożycia" będzie miał w Polsce dostęp do służby zdrowia (oczywiście wg Ciebie dostęp ma każdy bez ograniczeń i zapewne poprzesz to odpowiednim wykresem :d )

O autostradach proszę skończ - jak ich nie ukończą w 2012 powiesz, że i tak miały być w 2014... przejezdne hehe.

Emigracja? Już samo stwierdzenie "czyściciele stolików" świadczy o Twoim stosunku do ludzi, którym się w życiu powiodło gorzej niż Tobie... Ale wróćmy do meritum - pamiętasz jak bodajże Arapaho pisał Ci o tym z jakich krajów do jakich się masowo emigruje? Wstawiłeś tam swoją mapkę mającą zaprzeczyć słowom adwersarza a jedynie potwierdziłeś nią jego słowa. Taki z Ciebie mózg.

ps. Znam kilku "czyścicieli stolików" którym pewnie wykształceniem i inteligencją do pięt nie dorastasz. Wrócili po latach emigracji - teraz chcą wracać z powrotem...
widzisz, bo nie zrozumiales mojej grafiki dotyczacej emigracji. Arapaho napisal, ze spieprzylo z Polski mnostwo ludzi, ze juz nikogo nie ma u Nas w kraju. A ja dalem mapke pokazujaca, ze z innych panstw spieprzylo jeszcze wiecej procentowo niz u Nas. Ty jak zawsze wyczytales swoje. Zamiast sens.

jeszcze raz o wieku. Badania jakie sa kazdy widzi. Mozna sie z nim zgadzac badz nie. Wlasny wybor. Ale nie podwarzysz tego, ze dzis europa zachodnia zyje o 10 lat dluzej nie My teraz. A dlaczego? Bo sa cywilizacyjnie do przodu od Nas. A skoro ich gonimy, to jest wiecej niz pewne ze i My zyc bedziemy dluzej.