Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2012, 19:20
Flamaster napisał(a):Wyświetl post
To Ci się udało. Grecy grali podczas Euro prawie antyfutbol, którym te mistrzostwa wygrali. Piłka do Charisteasa, temu jakoś udawało się strzelić bramkę i 1-0 ciągnięte do końca spotkania.
Skoro gloryfikujesz taką postawę, to nie wiem, dlaczego krytkujesz Probierza. Musisz sie zdecydować za czym jesteś - albo za skutecznym futbolem (ocierającym się o antyfutbol), albo za ładnym klepaniem Moskala, które to wyników za bardzo nie przynosiło. To albo to.
co za bzdura. Grecy wygrali Euro żelazną dyscypliną taktyczną i stałymi fragmentami gry dopracowanymi do perfekcji. Poza tym w pierwszym meczu z Portugalią nie grali żadnego antyfubolu. Zależy co kto lubi, mi sie ogladanie takich spotkan, w ktorych moze nie ma błyskotliwych zagrań, ale widać, że wszystko dzieje sie wg pewnego planu, którego zawodnicy ściśle się trzymaja bardzo podoba. To troche jak Inter za Mourinho przeciwko Barcy. Grali genialnie taktycznie, defensywa działała jak zegarek, ilość błędów ograniczona do minimum. Mi by taka Wisła nie przeszkadzała, bo w tym widać naprawdę rękę trenera. No i to jest skuteczne.
Odpowiedz cytując