|
trzeba zwolnić miejsce dla nowego zaciągu bo mam nadzieję, że w tym okienku sprowadzimy naprawdę dobrych młodych zawodników (wypad wszyscy oprócz Pareiki, do tego spróbować usunąć Gargułę, Kirm uważam, że na ławce płakać nie będzie, no chyba że dostaniemy za niego jakąś rozsądną kasę)
chciałbym, żeby przyszło paru dobrych i parę twarzy nieznanych bo szczególnie tej drugiej opcji nam zabrakło uważam w dotychczasowej polityce
tylko czy Cupiał zaufa wydanie 3 milionów Euro z pucharów jak nie ma w klubie praktycznie osoby, której mogłby powierzyć z ręką na sercu takie fundusze, że ich nie zmarnuje?
jakiś tam trzon mamy na przyszły sezon: Pareiko Jovanovic Chavez Bunoza Czekaj Jaliens Wilk Małecki Kirm (na ławce nie będzie płakał a kadrę musimy mieć szeroką) Melikson Iliev Genkov wiedzą o co chodzi
niech Bednarz udowodni najpierw, że potrafi ściągnąć tanio świetnego lewego obrońcę, potem podpisać Pazdana i Celebana, i tył mamy wystarczająco uzbrojony- tylko dać im kontrakty motywacyjne, jak się nie sprawdzą po prostu się ich odda.
cała operacja przy rozsądnej polityce to by się i może w 600tys euro zamknęła jeżeli chodzi o obronę
na pomoc i atak by zostało 2,5 miliona spokojnie 3 zawodników (def. pomocnik, skrzydłowy i napastnik) by się znalazło, a jakich to już zależy od szczęścia i umiejętności wyboru
mam nadzieję, że taką koncepcję u nas w klubie mają bo naprawdę ciężko na to nie wpaść,
ps. mam nadzieję, że Małecki zostanie, bo ciężko znaleźć piłkarza o sporych umiejętnościach, który chciałby się zabijać na naszych marnych boiskach (wychowawcze czy nie wychowawcze dać mu wyższy kontrakt koniecznie motywacyjny i niech gra- on tą kasę sam sobie z boiska ściągnie, w głowie ma pusto i raczej już mu nikt nie naleje, ale grać w piłkę potrafi a przecież o to chodzi, skończy karierę to się go umieści na właściwym miejscu w społeczeństwie jak mu szarych nie przybędzie, a czasami cuda się zdarzają choć raczej nie w tym trudnym przypadku)
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 29.03.2012 o godz. 08:15.
|