Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2012, 16:53
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
kolego szanowny - ty nadal nic nie rozumiesz ...chodzi mi o to ze Zienczuk jako dawny pilkarz Wisly- jeden z symboli dekady tego klubu zachowuje sie w tak niehonorowy i niesportowy sposob wobec naszego klubu ....co ty mi tu wyjezdzasz z symulkami Ilieva- 20 minutowego zawodnik - Melxa lub tego pozal sie Boze Nuneza ? czy ktokolwiek z nich tak sie zachowuje wobec klubu ktory stworzyl ich kariere ? mam ochote zapytac : ile Ty masz lat ale to zbyteczne ...bo nawet niski wiek upowaznia do czytania ze zrozumieniem ...... prosze - zastanow sie zanim napiszesz kolejny z du..py wziety przyklad
grałes kiedys w pilke na poziomie takim ze jest sędzia? Ciekaw bym był twojego zachowania.

Oczywiscie Zieńczuk zachował sie w sposób niehonorowy ale klub w stosunku do niego zachował sie honorowo w 100% gdy ochodził ? Nie.

Zreszta, sprawy by nie było gdyby ktokolwiek piłke wybił, a że nie wybił i sie Zieniu to wykorzystał no cóż.
I w ogole piszesz o Zienczuku jakby Wisła wyciagneła go w wieku 13 lat z jakiejs mega biedy i tylko dzięki niej został piłkarzem...a tak nie jest.
Baszczyński będąc w identycznej sytuacji też by sie przewrócił, ale to nie piłakarz odgwizdał karnego to raz, a dwa, sędzia jakieś tam przesłanki do tego karnego miał czy nie miał ?

Melikson jest faulowany i to brutalnie - Prosze Cie, Prosze Cie,Prosze Cie...
milosz : przede wszystkim polecam Ci jakiegoś optyka.Nie po raz pierwszy zdarza sie ze zadane zostaje Ci pytanie a ty unikasz odpowiedzi jak ognia. Albo masz słaby wzrok albo....
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.03.2012 o godz. 16:57.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując