Baala napisał(a):

Dobra może cię źle zrozumiałem.
Napiszę to tak: jeszcze nigdy odkąd PP jest pod egidą ITI losowanie półfinałów mnie nie zaskoczyło.
Swoją drogą dla mnie to poprostu dziwne że losowanie półfinałowe jest oddzielne od losowania ćwierćfinałowego. Nie wiem jak jest w innych krajach w krajowych pucharach, ale LM i LE losują półfinały zaraz po losowaniu ćwierćfinałów.
|
W Anglii też jest osobno.

Po rozegraniu meczów ćwierćfinałowych (jeden mecz, rewanż jeśli był remis- do dogrania mecz Bolton vs. Tot' a także II mecz Everton vs. Sunderland) odbyło się losowanie półfinałów.
W europejskich pucharach to jest inna sprawa, bo trzeba ludzi z całej Europy ściągać, a w sezonie czasu nie ma.
Teorie spiskowe swoją drogą- kto chce niech wierzy, mi to lotto. Liczyłam, że dostaniemy śledzie, ale niestety... okropnie trafiliśmy, już naprawdę, wolałabym Legię w 1/2.
No nic, może wyskrobią z siebie nasze pajacyki resztki jakiejś ambicji, honoru i zawalczą o PP...
Inna sprawa- taka myśl mi teraz przyszła do głowy- jak oni się mają "zabijać" na murawie skoro większości nie będzie za chwile w klubie? Osobiście się cieszę, bo na nich się patrzeć nie da, ale mam nadzieję, że na przyszłość będziemy ściągać nie tylko lepszych piłkarzy, ale i na dłużej (optymalnie: 2/3 lata).
Także odstawmy spiski i skupmy się raczej na tym, że mamy bardzo słabych piłkarzy. Kilka ładnych lat temu na słowa "Ruch Chorzów" byśmy wzruszyli ramionami i tyle by po losowaniu było.
My znów będziemy musieli dać z siebie wszystko na trybunach. I już.