Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2012, 20:09
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Bramka ładna, do tego rzut karny po faulu na nim. W poprzednich kolejkach też podobno nieźle grał (tamtych meczów nie widziałem). Kontrakt mu się kończy 30 czerwca. Jeżeli odpali na dobre to takiej drugiej szansy już nie będzie na ściągnięcie go do naszej drużyny za darmo. Można zaryzykować. Ja bym widział Kupisza u nas, ciekawe jaka jest cena wywoławcza.

Jedno jest pewne i tu chyba każdy zgodzi. Trzeba koniecznie odmłodzić drużynę. Dobrze byłoby mieć kilku piłkarzy mających 19-21 lat, którzy będą mieli realną szansę na grę w podstawowym składzie. Nie szansę na tej zasadzie, że są tylko młodzi, albo mamy wiele kontuzji. Szansę dlatego, że będą w stanie zagrać na satysfakcjonującym nas poziomie. Czy Chrapek, albo Nalepa to już ten poziom tego nie wiem. Niestety graczy w wieku 22-27 lat też nie mamy zbyt wielu (Małecki, Czekaj, Wilk, Jovanović, Bunoza oraz Ci, którzy nie mają raczej szansę na grę: Brud, Kurto).
O kim ty piszesz? O Makuszewskim czy Kupiszu?
(westersyl pisał o Makuszewskim, ty go cytujesz i o Kupiszu)

Obaj (Makuszewski i Kupisz) wg mnie przy tym co mamy w składzie przydaliby się Wiśle.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując