DarekW napisał(a):

Wspanialy wpis!!
Jednak mysle ze Wisla na Reymonta z Legia nie padnie. Legla ma mistrza ale w Krakowie Probierz rozbije Skorze w drobny mak.
Skorza bez watpienia to najbardziej utalentowany Polski trener - to fakt - prawda udokumentowana przez ostatnie pare lat - jednak brakuje mu jaj (wybaczcie) - jaja mu jednak troche urosly po zwolnieniu w Krakowie i ponownie urosy mu te jaja po kiepskim starcie w Warszawie ... teraz jaja Skorzy sa dosc duze i to super wiadomosc dla wszystkich sympatykow Polskiej pilki noznej!
Jednak na Reymonta Legla legnie na pysk. (Macius sobie poradzi bo jaja - one sa juz dosc duze)
Trener Probierz bedzie lzyl z Legii Warszawa tak jak lzyl z Wisly Krakow przed meczem z Jagielonia Bielystok. (hmm - pewnie go bedziemy kochali za to)
Mam nadzieje ze Pan Probierz uczy sie szybko ... bo wszyscy maja cos czego musza jeszcze sie nauczyc ...
Probierz wystartowal w Wisle z talentem, wiedza i z jajami ... ja pragne Trenera Probierza na lata!
Ja pragne aby "jaja Trenera Probierza" zawisly na sektorowce oplaconej z funduszy SKWK
Probi = Fergi
|
Za dużo opisywanych męskich jaj w tym temacei, więc jest "trochę" niesmacznie.Rozumiem, gdyby to jeszcze miały być jaja wielkanocne, no ale tak nie jest.
Legia nie Legła,Skorża nie ma udokumentowanego bycia najbardziej utalentowanym trenerem.