ToTylkoJa napisał(a):

Mówię o czasach, kiedy ułatwiono wejście do LM takich zespołom jak z Polski itp. Więc czasy Realów, Barcelon nie wliczam do tego (mówię), o czym pisałem we wcześniejszym poście (bo wtedy nie było jeszcze zmiany zasad na te, które są aktualnie). Nawet PAO, Anderlecht czy Szachtar były przed okresem o którym mówię.
Teraz każdy jest mądry (nie piję tu konkretnie do Ciebie), ale pamiętam jak spora częśc kibiców Wisły cieszyła się z wylosowania Apoelu. Ja wtedy pisałem (łatwo to sprawdzić), że Apoel jest zdecydowanym faworytem dwumeczu z Wisłą (analizowaem ich grę we wcześnijeszych latach przed dwumeczem z Wami). Jak ktoś pisał, że to najlepsze z możliwych losowań to ja tylko miałem uśmiech na twarzy.
PS a dziś poproszę trzy do zera, Legia goli frajera 
Co do Wolskiego i 15 mln euro. Każy zdaje sobie sprawę, że tyle za niego nie wezmą (no chyba, że Legi wygra mistrzostwo i zawojuje LM na miarę Apoelu). Lepiej krzyknąć 15 mln i z tego schodzić, niż dać niski pułap i nie mieć z czego schodzić. Dla mnie jasne jest, że nawet jakby dostali ofertę za połowę tych 15 mln euro (w co raczej wątpię na ten moment) to by go puścili.
|
mitmichael napisał(a):

|
Na derbach beda skauci Blackburn Rovers ogladac takich pilkarzy jak Rafał Wolski, Michał Żyro, Paweł Wszołek i Łukasz Teodorczyk - ciekawe czy ostatecznie na ktorego sie zdecyduja. Wiele osob zapowiada, ze Wolski spokojnie poradziłby sobie w Premier League - ja na razie mam odmienne zdanie, wiadomo jak to bywa z polskimi pilkarzami za granicą
|
Najłatwiej będzie Teodorczykowi - nie trzeba za niego płacić.