Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2012, 15:41
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Po części się zgadzam.Mam rozumieć że z takim APOEL`em którakolwiek polska drużyna miała by szansę?
Ok, wcześniej szkoda było (nie mi) Sparty, a szczególnie Levadii, bo pózniej był Debreczyn, ale wcześniej?Real,2xBarcelona,bardzo silny PAO,czy jeden z najlepszych Anderlechtów tamtych czasów.
Wy też łatwo nie mieliście, bo zamiast takiej Barcy był Szachtar i co, był do przejścia?
Mówię o czasach, kiedy ułatwiono wejście do LM takich zespołom jak z Polski itp. Więc czasy Realów, Barcelon nie wliczam do tego (mówię), o czym pisałem we wcześniejszym poście (bo wtedy nie było jeszcze zmiany zasad na te, które są aktualnie). Nawet PAO, Anderlecht czy Szachtar były przed okresem o którym mówię.

Teraz każdy jest mądry (nie piję tu konkretnie do Ciebie), ale pamiętam jak spora częśc kibiców Wisły cieszyła się z wylosowania Apoelu. Ja wtedy pisałem (łatwo to sprawdzić), że Apoel jest zdecydowanym faworytem dwumeczu z Wisłą (analizowaem ich grę we wcześnijeszych latach przed dwumeczem z Wami). Jak ktoś pisał, że to najlepsze z możliwych losowań to ja tylko miałem uśmiech na twarzy.

PS a dziś poproszę trzy do zera, Legia goli frajera

Co do Wolskiego i 15 mln euro. Każy zdaje sobie sprawę, że tyle za niego nie wezmą (no chyba, że Legi wygra mistrzostwo i zawojuje LM na miarę Apoelu). Lepiej krzyknąć 15 mln i z tego schodzić, niż dać niski pułap i nie mieć z czego schodzić. Dla mnie jasne jest, że nawet jakby dostali ofertę za połowę tych 15 mln euro (w co raczej wątpię na ten moment) to by go puścili.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 16.03.2012 o godz. 15:43.
Odpowiedz cytując